Julkkikset

Ex-nyrkkeilijä Amin Asikainen haaveilee häistä kihlattunsa kanssa: ”Puhumme juhlista usein”

Ex-nyrkkeilijä Amin Asikainen toivoisi enemmän kahdenkeskistä aikaa Nadia-kihlattunsa kanssa.

Teksti:
Johanna Yrjölä
Kuvat:
Sampo Korhonen

Ex-nyrkkeilijä Amin Asikainen on malttanut pitää valmennustöidensä ohella myös perhelomaa. – Olimme poikien kanssa neljän päivän reissulla Kööpenhaminassa, ja myös mökillä on tullut käytyä, Amin Asikainen kertoo.

Ex-nyrkkeilijä Amin Asikainen toivoisi enemmän kahdenkeskistä aikaa Nadia-kihlattunsa kanssa.

Amin Asikainen elää nyrkkeily- ja kuntovalmentajan töidensä lisäksi täyttä arkea lapsiperheen isänä. Aminilla on 16-vuotias tytär sekä 8-, 5- ja 2-vuotiaat pojat. Lapsista kolme nuorinta asuvat hänen ja Paratiisihotelli-ohjelmasta tutuksi tulleen Nadia Ammourin kanssa.

– Pojat ovat siinä iässä, että heidän kanssaan on jatkuvasti paljon touhuttavaa. Välillä arki on kieltämättä aika raskasta, sillä tukiverkostomme ei ole kovin hyvä. Joudumme usein taistelemaan saadaksemme lapsenvahdin, Amin kertoo.

”Puhumme juhlista usein”

Neljän lapsen isä Amin myöntää, että kahdenkeskinen aika Nadian kanssa on ollut viime vuosina kortilla.

– Viimeisen kahden ja puolen vuoden aikana olemme olleet Nadian kanssa vain kuutisen yötä kahdestaan. Mielelläni toki ottaisin muutaman päivän silloin tällöin rennommin, mutta nyt eletään niitä kuuluisia ruuhkavuosia, Amin nauraa.

Reilut kolme vuotta yhdessä ollut pariskunta kihlautui viime vuoden alussa, mutta ei ole toistaiseksi ehtinyt vihille.

– Häät pidetään jossain vaiheessa, mutta tarkkaa päivää ei ole vielä lyöty lukkoon. Suunnitelmia kyllä on, ja puhumme juhlista usein, Amin paljastaa.

X