Julkkikset

Ex-Salkkarit-tähti Mia Ehrnrooth naimisiin yllättäen Kotkassa: ”Hääsuunnitelmamme vaihtuivat lennosta”

Näyttelijä Mia Ehrnrooth sanoi ”tahdon” lokakuun alussa miehelleen Joel Roosille. Hääpaikaksi valikoitui Kotka aikataulujen sanelemana. Vuoden alussa esikoislapsensa saaneen Mian vuoteen on mahtunut Vilppu-pojan lisäksi myös uuden sukkafirman perustaminen.

Teksti:
Johanna Yrjölä
Kuvat:
Om-Arkisto

Mia Ehrnrooth meni naimisiin lokakuun alussa.

Näyttelijä Mia Ehrnrooth sanoi "tahdon" lokakuun alussa miehelleen Joel Roosille. Hääpaikaksi valikoitui Kotka aikataulujen sanelemana. Vuoden alussa esikoislapsensa saaneen Mian vuoteen on mahtunut Vilppu-pojan lisäksi myös uuden sukkafirman perustaminen.

Näyttelijä Mia Ehrnrooth meni naimisiin muutama viikko sitten sijoittajamiehensä Joel Roosin kanssa.

Maistraatissa avioitunut Mia vitsaili ylipukeutuneensa tilaisuuteen saapuessaan paikalle Mert Otsamon suunnittelemassa näyttävässä häämekossa.

– Olimme hahmotelleet aika erilaisia häitä, mutta suunnitelmat vaihtuivatkin lennosta viime metreillä. Ainoa vapaa vihkimisaika oli Kotkassa, joten suuntasimme sinne kauhealla kiireellä. Siinä vaiheessa Mert oli jo tehnyt minulle puvun valmiiksi. Vivian Raudsepp taas oli käymässä Suomessa ja lupasi tehdä minulle häämeikin. Sattui vielä niin, ettei paikalla ollut muita todistajia, joten avioehdossamme lukee nyt hienosti suunnittelija Mert Otsamo ja meikkitaiteilija Vivian Raudsepp. Tyyli edellä mentiin siis loppuun asti, Mia nauraa Valmentaja-elokuvan kutsuvierastilaisuudessa Helsingin Tennispalatsissa.

Pariskunta pitää mahdollisesti isommat hääjuhlat jossain vaiheessa tulevaisuudessa.

– Maistraatti oli tässä elämäntilanteessa hyvä ratkaisu. Meillä on nyt meneillään niin paljon kaikkea, ettei isojen häiden suunnittelu olisi oikein onnistunut. Mutta ehkä tulevaisuudessa järjestämme myös hääjuhlat. Häämatkalle lähdemme toivottavasti jo ensi vuonna. Haluaisimme jonnekin kauas aurinkolomalle, Mia haaveilee.

”Vauva-arki on todella kivaa”

Naimisiinmenon lisäksi pariskunnan arki on ollut muutenkin muutoksessa, sillä he saivat tammikuussa esikoispoikansa Filipin eli Vilpun.

Vauva-arki on sujunut Mian mukaan paremmin kuin hän osasi etukäteen toivoakaan.

– Välillä toki väsyttää, mutta muuten vauva-arki on todella kivaa. Vilppu on todella iloinen ja yhteistyöhaluinen lapsi, joka pitää erityisesti kiipeilystä ja sanomalehtien ja johtojen syömisestä. Olemme saaneet arjen rullaamaan kivasti, ja oma suunnitelmallisuuteni ja ajankäyttöni ovat kehittyneet lapsen myötä valtavasti. Kun Vilppu on tietyssä rytmissä, elämä toimii kaiken kaikkiaan paremmin.

Vilppu on todella iloinen ja yhteistyöhaluinen lapsi, joka pitää erityisesti kiipeilystä ja sanomalehtien ja johtojen syömisestä.

Edes lyhyeksi jääneet yöunet eivät ole haitanneet Miaa, eikä väsymys ole painanut liikaa arjessa.

– Onneksi hormonit pitävät käynnissä. En ole nukkunut kunnon yöunia sitten Vilpun syntymän, mutta yhtäkkiä onkin ok herätä kolmesta neljään kertaan yössä. Jos joku olisi herättänyt minut niin useasti yössä ennen lapsen syntymää, olisin ollut aamulla todella kiukkuinen, Mia nauroi.

Hyvin sujuneesta vauvavuodesta huolimatta Mia ei haaveile toistaiseksi useammasta lapsesta.

– Arkemme on tällä hetkellä niin hyvin kasassa, että vähän pelkään, mitä tapahtuisi, jos lapsia tulisi lisää. Menisikö kuppi silloin nurin? Ehkä jossain vaiheessa olisi kiva saada enemmänkin lapsia, mutta toistaiseksi yksi riittää hyvin.

Uusi designsukkia myyvä yritys pystyyn vauvavuoden aikana

Mia ei ole malttanut pysytellä kokonaan poissa töistä äitiyslomallakaan. Hän on laittanut kaikessa hiljaisuudessa pystyyn designsukkia myyvän yrityksen ja tehnyt jonkin verran näyttelijän ja mallin töitä.

– Viimeiset kuukaudet ovat kuluneet omaa firmaa edistäessä ja joissakin kuvauksissa. Tein ensimmäiset leffakuvaukseni Vilpun olleessa vasta kolme kuukautta vanha. Hänestä on tullut tosi sosiaalinen kaveri, kun hän on kulkenut niin paljon mukanani.

Mian mielestä onkin tärkeää, että hänen on ollut mahdollista edistää myös omia projektejaan.

– Onneksi lapsen voi ottaa niin moneen paikkaan mukaan. Vauva on nyt osa minua ja tekemisiäni, ja se on otettu alallani hirveän hyvin vastaan. Yksi suurimmista peloistani oli, että oma elämäni loppuu lapsen myötä. Nyt tiedän, ei se lopu.

Liikunnallinen näyttelijä on palannut vähitellen myös urheilun pariin, vaikka ei olekaan ehtinyt kuntoilla niin paljon kuin olisi halunnut.

– Huomaan, että suunnittelen tekeväni viikossa neljä salitreeniä ja käyväni joka aamu aamulenkillä. Todellisuudessa käynkin kaksi kertaa salilla, enkä kertaakaan lenkillä. Toki itselleen pitää olla myös armollinen, mutta tässä on selvästi seuraava kehitysprojektini. Yritän päästä taas kunnolla kuntoiluun kiinni, Mia tuumii.

X