Heidi Pakarinen elää kolmisin teinityttäriensä kanssa.
Heidi Pakarinen elää kolmisin teinityttäriensä kanssa.
Julkkikset

Heidi Pakarinen nauttii itsenäisen naisen elämästä: ”En anna enää koskaan kenenkään viedä elämäniloani”

Rakkaus voi kukoistaa elämässä lukemattomin tavoin ilman parisuhdettakin, sanoo itsenäisyydestä nauttiva laulaja Heidi Pakarinen. Elettyään ennen liikaa toisille hän kuuntelee nyt itseään ja panostaa tyttäriinsä ja työhönsä.
Teksti: Anneli Juutilainen Kuvat: Liisa Valonen ja Heidi Pakarisen kotialbumi

Kuin villivarsa. Sellaiseksi oloaan kuvailee laulaja Heidi Pakarinen, 46. Tänä kesänä hän tuntee itsensä erityisen vapaaksi ja energiseksi.

Paluu keikkalavoille koronapandemian jälkeen aiheuttaa vatsanpohjaan erityisen ihanan kutkun. Elävän musiikin vapautuminen tekee hänet onnelliseksi.

– Tuntuu, että elän taas vahvemmin, kun musiikki kuljettaa minua keikkapaikalta toiselle. Saan kokea vahvoja energioita, olla vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa – katsoa silmiin, halata ja tanssia.

Nyt heinäkuussa tulee kuluneeksi yhdeksän vuotta siitä, kun Heidi kruunattiin tangokuningattareksi Seinäjoen tangomarkkinoilla vuonna 2013.

– Näiden vuosien aikana olen saanut itsevarmuutta omiin ajatuksiini ja oppinut tekemään asiat omalla tavallani enkä vain miellyttääkseni muita. Olen vihdoin alkanut kuunnella enemmän itseäni ja löytänyt onnen itseni kanssa elämiseen, hän sanoo.

Tilaa Anna ja jatka lukemista

Tämä artikkeli on tilaajille varattua maksullista sisältöä.

Tilaa Anna

X