Julkkikset

Hittisarja Sorjonen teki Anu Sinisalosta tunnetun maailmalla: ”Välillä on tullut treffipyyntöjäkin”

Näyttelijä Anu Sinisalo saa jatkuvasti viestejä ihmisiltä ympäri maailman. Anu sanoo tunnistavansa jo viestin sävystä, millä asialla viestin lähettäjä pohjimmiltaan on.

Teksti:
Johanna Yrjölä
Kuvat:
Pekka Mustonen

– Mietin, tarvitseeko tänään ylipäätään meikata, kun kasvoilla on kuitenkin maski, Anu Sinisalo nauroi Jussi-gaalassa.

Näyttelijä Anu Sinisalo saa jatkuvasti viestejä ihmisiltä ympäri maailman. Anu sanoo tunnistavansa jo viestin sävystä, millä asialla viestin lähettäjä pohjimmiltaan on.

Näyttelijä Anu Sinisalo, 54, kuvaa parhaillaan hittisarja Sorjosen pohjalta tehtävää elokuvaa.

Suoratoistopalvelu Netflixissä katsottavissa oleva sarja on kerännyt valtavasti myös kansainvälistä suitsutusta.

– Sarja ei ole poikinut minulle suoranaisesti kansainvälisiä töitä, mutta yhteydenottoja tulee kyllä hirveän paljon, Anu sanoo.

– Saan jollen päivittäin, niin vähintäänkin viikoittain ihmisiltä ympäri maailman viestejä, jossa he kehuvat sarjaa.

Anu Sinisalo saa treffipyyntöjä somessa

Anun mukaan suurin osa viesteistä on mukavia, mutta mukaan mahtuu oudompiakin yhteydenottoja. Fanit lähettävät Anulle viestejä Facebookin kautta.

– Välillä on tullut treffipyyntöjäkin, mutta niihin ei tarvitse mennä sen tarkemmin, Anu sanoo.

– Melkein jo tunnistan, milloin joku on aidosti vaikuttunut sarjasta, ja haluaa kiittää hyvin tehdystä työstä, ja milloin sävy on toisenlainen. Vastaan ystävällisiin viesteihin, ja siihen viestittely sitten jääkin. Treffeille tuskin lähtisin viestin perusteella, Anu nauraa.

Voitto ei unohdu koskaan

Tämän vuoden Jussi-gaalassa Anu Sinisalo oli jakamassa palkintoa. Hän pystyy helposti samastumaan illan voittajien tunnelmiin, sillä on itsekin voittanut  parhaan naispääosan Jussi-palkinnon Ei kiitos -elokuvasta vuonna 2015.

– Oma voitto on ehdottomasti paras Jussi-gaala -muistoni. Se oli jotain niin käsittämätöntä, ja niin ainutlaatuinen hetki, ettei se unohdu koskaan.

X