Julkkikset

Johnny Depp paljastui Michael Monroen faniksi – kuva legendojen kohtaamisesta hurmaa

Hollywood Vampires -yhtyeen konsertin lopuksi koettiin upea hetki, kun Johnny Depp ja Alice Cooper taluttivat Michael Monroen lavalle ja osoittivat tälle suosiotaan.

Teksti:
Johanna Jantunen
Kuvat:
Bulls Press, Otavamedia

Näyttelijä-muusikko Johnny Depp osoitti Hollywood Vampires -yhtyeensä konsertissa kunnioittavansa muusikko Michael Monroeta.

Hollywood Vampires -yhtyeen konsertin lopuksi koettiin upea hetki, kun Johnny Depp ja Alice Cooper taluttivat Michael Monroen lavalle ja osoittivat tälle suosiotaan.

Sunnuntai-iltana Helsingin Kaisaniemessä koettiin ainutlaatuinen hetki, kun Johnny Depp, 55, kutsui Hollywood Vampires -bändinsä konsertin päätteeksi lavalle Michael Monroen, 55.

Depp ja bändin laulaja Alice Cooper, 70, taluttivat yhdessä Michael Monroen kumartamaan yleisölle, Ilta-Sanomat kertoo. Myös Depp itse kumarsi Monroelle ja osoitti hänelle suosiotaan.

#thankyou @alicecooper @hollywoodvampires @jhonnydeppoffical

A post shared by Michael Monroe (@michaelmonroeofficial) on

Michael Monroe ja Alice Cooper ovat vanhoja kavereita

Michael Monroe oli yksi Hollywood Vampires -bändin lämmittelijöistä ja esiintyi itse Kaisaniemessä ennen illan päätähtiä: Johnny Deppia, Alice Cooperia ja Joe Perrya, 67.

Johnny Depp ja Michael Monroe eivät tiettävästi ole tuttuja entuudestaan, mutta rock-musiikin fanina Depp todennäköisesti tietää Hanoi Rocksin historian.

Sen sijaan Monroe ja Alice Cooper tuntevat toisensa ja ovat aina yhteyksissä samassa maassa olleessaan. Rock-legendat tapasivat ensimmäisen kerran 1986–1996 julkaistun rock-lehti Rip Magazinen juhlissa.

”Alice on herttainen ja kohtelias kiltti mies. Hänet on aina hieno nähdä”, Michael kertoi Radio Rockin haastattelussa vuonna 2015.

X