Julkkikset

Käärijän taustatanssija Katri Mäkisen rakas Aki Riihilahti oli mukana Liverpoolissa: ”Hän oli kauhean onnellinen ja ylpeä puolestani”

Tanssijat Katri Mäkinen ja Etel Röhr voimaantuivat Käärijä-huumasta. Katria oli Liverpoolissa kannustamassa rakkaat tukijoukot.

Teksti:
Linda Martikainen
Kuvat:
OM-arkisto, Tiia Ahjotuli

Aki Riihilahti ja Katri Mäkinen vuoden 2023 Urheilugaalassa.

Tanssijat Katri Mäkinen ja Etel Röhr voimaantuivat Käärijä-huumasta. Katria oli Liverpoolissa kannustamassa rakkaat tukijoukot.

Koko maailman hurmanneen Käärijän tanssijoina toimineet Katri Mäkinen ja Etel Röhr ovat saaneet myös maailmanlaajuista huomiota viisumenestyksen myötä.

– Eilen ehdin lukea vähän viestejä, ja herranjestas, miten kiitollinen, iloinen ja onnellinen olo sitä on kaikesta. On ihanaa, miten tämä on yhdistänyt ihmisiä! Olemme saaneet ainoastaan positiivista palautetta. Kiitos siitä kaikille ja kaikkialle. Olin kyllä vähän poikki, kun tulin kotiin, Katri kertoi Warner Music -levy-yhtiön kevätjuhlissa Helsingissä.

Katri Mäkinen, Matti Myllyaho ja Etel Röhr osallistuivat Warner Music -levy-yhtiön kevätjuhliin. Myös Matti nähtiin Käärijän taustatanssijana Liverpoolissa.

Lue myös: Käärijän taustatanssijat ovat tunnettuja itsekin – tiesitkö nämä kytkökset muihin julkkiksiin?

Kotiin päästyään sekä Katri että Etel vain nukkuivat univelkojaan. 

– Kaikki tämän kahden viikon aikana hyllylle laitettu duuni odotti sitten kivasti siinä. Olemme nyt palautuneet, Katri vakuutti.

Finaalissa Käärijän kannustushuudot yltyivät melkoiseen meteliin, joka ei häirinnyt tanssijoiden keskittymiskykyä.

– Olemme kummatkin ammattitanssijoita, joilla on pitkä ura takana. Olihan se siistiä, että korvamonitoreidenkin läpi kuuli sen kaiken, Katri totesi.

Fanien mylvintä oli myös Etelistä vain energisoivaa.  

– Kyllä se voimaannutti ihan valtavasti. Toki kaikkia varmasti jännitti ihan eri tavalla lavalle meno kuin normaalisti, mutta siitä sai voimaa ja eloa vetoon. 

Katrin avopuoliso Aki Riihilahti oli mukana Liverpoolissa kannustamassa rakastaan.

Lue myös: Uusi tosielämän TTK-pari! Aki Riihilahti ja Katri Mäkinen kertovat tunteiden syvenemisestä

Aki antoi myös osansa huutosakissa.

– Hän oli kauhean onnellinen ja ylpeä puolestani. Aki oli äitini kanssa mukana kannustamassa. Kummallakaan ei ole ääntä vieläkään, Katri naurahti.

X