Julkkikset

Kaksi viikkoa sitten vauvan saanut Kaija Stormbom, 54, Linnan juhlissa: ”Nautin äitiydestä enemmän nyt kuin 20 vuotta sitten”

Itsenäisyyspäivää Linnassa juhlistavat Kaija Stormbom, 54 ja Antti Lindtman, 34 saivat tytön kaksi viikkoa sitten. – Jatkot jäävät sattuneesta syystä tänä vuonna väliin, Kaija sanoo.

Teksti:
Tyyne Pennanen

Itsenäisyyspäivää Linnassa juhlistavat Kaija Stormbom, 54 ja Antti Lindtman, 34 saivat tytön kaksi viikkoa sitten. – Jatkot jäävät sattuneesta syystä tänä vuonna väliin, Kaija sanoo.

Kaija Stormbom, 54, ja hänen miehensä SDP:n kansanedustaja Antti Lindtman, 35, aikovat juhlistaa iltaa maltillisesti.

– Jatkot jää sattuneesta syystä tänä vuonna väliin, Kaija sanoo.

Kaija ja Antti saivat tytön kaksi viikkoa sitten. Lapsi on Kaijan toinen ja Antin ensimmäinen. Pariskunta kertoi ensimmäisenä Anna-lehdelle viime kesäkuussa odottavansa lasta. Takana oli kymmenen vuoden odotus ja lukuisia hedelmöityshoitoja. Lue Kaijan ja Antin koko tarina täältä.

– Kaikki on mennyt tosi hyvin. Tietysti yöt ovat vauvan unirytmin takia rikkonaisia, mutta nukun aina kun mahdollista, pienissä raoissa. Äitiydestä nauttii nyt enemmän kuin 20 vuotta sitten. Ehkä se on iän tuomaa viisautta tai sitten sitä on vain unohtanut, millaista se oli silloin.

Tytön ristiäiset pidetään ensi vuoden puolella.

– Ensin pitää saada jouluhässäkät pois alta, Kaija sanoo.

 

Puvun teema on pakkasaamun eden

Kaijalla on yllään Katri Niskasen suunnittelema valkoinen iltapuku. Sen teemana on pakkasaamun Eeden, kuuran kukat. Samppanjasävyisen silkkisatiinin päällä on suurikuvioista pitsiä. Kepeälinjaisen puvun läpikuultava yläosa on muotoiltu pitsistä.

– Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi halusin joko sinistä tai valkoista – ja päädyin sitten valkoiseen. Raskaus toi tietenkin oman haasteensa tänä vuonna puvun tekemiseen, sillä pääsin sovittamaan pukuani ensimmäisen kerran vasta viime viikolla.

X