Julkkikset

Katri Mäkinen ja Aki Riihilahti naimisiin – häävalssi huipentui humoristiseen TTK-viittaukseen

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa toisensa löytäneet tanssinopettaja Katri Mäkinen ja ex-jalkapalloilija Aki Riihilahti sanoivat toisilleen tahdon.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
OM-arkisto

Aki Riihilahti ja Katri Mäkinen tanssivat parina Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa vuonna 2021.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa toisensa löytäneet tanssinopettaja Katri Mäkinen ja ex-jalkapalloilija Aki Riihilahti sanoivat toisilleen tahdon.

Tosielämän TTK-pari Katri Mäkinen ja Aki Riihilahti avioituivat viikonloppuna. Aki ja suomenvirolainen Katri juhlivat rakkauden päiväänsä Tallinnan tuomiokirkossa.

Katrin ja Akin julkaisemissa hääkuvissa hääpari poseeraa läheisissä tunnelmissa. Kuvassa, jossa pari on antamassa suudelmaa toisilleen, Katrin näyttävä, valkoinen huntu on etualalla. Morsiamella on yllään veistoksellinen, kokovalkoinen hääpuku ja läpikuultava, hihallinen yläosa.

Toisessa hääkuvassa asun läpikuultava yläosa on poissa ja Katri poseeraa mustaan pukuun pukeutuneen Akin syleilyssä olkaimettomassa hääpuvussaan.

Häävalssista parille kymppirivistö

Vastanaineet ovat julkaisseet Instagram-tileillään runsaasti valokuva- ja videomateriaalia häähumusta. Akin ja Katrin tarinoissa nähdään muun muassa, kuinka pari astelee ulos kirkosta konfettisateen saattelemana ja juhlii illan hääjuhlapaikassa riehakkaissa tunnelmissa.

Tarinoista nähdään, että paikalla paria juhlistamassa ovat olleet niin TTK-tuomari Jukka Haapalainen, juontaja ja entinen kansanedustaja Jaana Pelkonen, entinen jalkapalloilija Sami Hyypiä, ohjaaja ja valokuvaaja Viivi Huuska, autourheilija Emma Kimiläinen, Käärijän taustatanssijana tunnetuksi tullut Etel Röhr kuin monet muutkin julkisuudesta tutut kasvot.

Parin Instagram-tilien tarinat-osiossa nähdään myös häävalssin huipennus: kun pari päätti tanssin, häävieraat nostivat ilmaan lappuja, joissa oli numero 10. Ilmaan nostetut laput olivat humoristinen viittaus Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan, jossa tuomaristo paljastaa parien pisteet tanssin jälkeen. Paras mahdollinen pistemäärä ohjelmassa on tietenkin 10.

Tarinat ovat katsottavissa 24 tuntia niiden julkaisusta.

”Ensin kannattaa olla kaveri”

Katri ja Aki puhuivat suhteestaan Annan haastattelussa vuoden alussa.

TTK yhdisti heidät ensimmäisestä päivästä lähtien hyviksi ystäviksi. Kysymys siitä, milloin ystävyys syventyi parisuhteeksi, sai kuitenkin molemmat kiemurtelemaan.

– Sanoisin, että ensin kannattaa olla kaveri, niin tietää, mihin ryhtyy, jos ryhtyy, Katri naurahti lopulta.

X