– Olen tehnyt paljon hiljentääkseni pelkoni. Pelolla on paljon voimaa, Michelle Obama sanoo kirjassaan.
Julkkikset

Michelle Obama puhuu poikkeuksellisen avoimesti omista epävarmuuksistaan uutuuskirjassa: ”Olen elänyt pelokkuuteni kanssa nyt 58 vuotta”

Kuka uskoisi, että maailman ihailluin nainen Michelle Obama on koko ikänsä kärsinyt epävarmuudesta ja ulkopuolisuuden tunteesta? Se on saanut hänet kysymään itseltään, että kelpaako hän.
Teksti: Minna Juti Kuvat: Getty Image, MVphotos ja AOP

Michelle, 58, ja Barack, 61, Obama ovat aina rakastaneet kahdenkeskisiä ravintolaillallisia. Hyvän ruoan äärellä, tunnelmallisessa ympäristössä he ovat kiireettömästi keskustelleet toisilleen tärkeistä asioista, tehneet isoja päätöksiä ja jopa riidelleet.

Tarina kosinnasta illallisella on legendaarinen: Barack, joka oli vastustanut avioliittoa turhana sitoumuksena, ärsytti Michellen illan aikana lähes riidan partaalle puolustamalla periaatettaan. Juuri kun Michelle oli valmis heittämään lautasliinan pöytään, tarjoilija toi hänen eteensä jälkiruoan. Lautasella oli timanttisormus rasiassaan.

Obamat eivät luopuneet yksityisistä ravintolaillallisistaan edes presidenttikaudella, vaikka ne vaativat aina mittavat turvajärjestelyt. Valkoisen talon jätettyään he ovat osallistuneet Washingtonin sosiaaliseen elämään hyvin valikoivasti, mutta illallisistaan he ovat pitäneet kiinni.

Tilaa Anna ja jatka lukemista

Tämä artikkeli on tilaajille varattua maksullista sisältöä.

Tilaa Anna Kirjaudu

X