Julkkikset

Miss Suomi Alina Voronkova luottaa rakkauteen: ”Alkuhuuma ja kipinä säilyvät etäsuhteessa”

Miss Suomi Alina Voronkova näkee etäsuhteessa myös hyviä puolia, mutta ikävä oman kullan viereen iskee silti, kun koti odottaa illalla tyhjänä.

Teksti:
Johanna Yrjölä
Kuvat:
Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Miss Suomi Alina Voronkova on iloinen voitostaan.

Miss Suomi Alina Voronkova näkee etäsuhteessa myös hyviä puolia, mutta ikävä oman kullan viereen iskee silti, kun koti odottaa illalla tyhjänä.

Vastakruunattu Miss Suomi Alina Voronkova on seurustellut kolme vuotta jääkiekkoilija Joonas Hurrin kanssa. Elokuun alussa Joonas muutti Japaniin pelaamaan paikallisessa Nikko Icebucks -joukkueessa, eikä pari ole nähnyt sittemmin toisiaan.

– Positiivista on se, että alkuhuuma ja kipinä säilyvät etäsuhteessa jatkuvasti. Tietysti kaipaan läheisyyttä, ja välillä harmittaa palata pitkän päivän jälkeen tyhjään kotiin. Haluaisin halata Joonasta ja nähdä, että hänellä on kaikki hyvin. Olemme kuitenkin joka päivä tiiviisti yhteyksissä, ja suhteemme elää ääniviestien ja videopuheluiden kautta, Alina kertoo uudistetun Sokos Hotel Presidentin avajaisissa Helsingissä.

Haluaisin halata Joonasta ja nähdä, että hänellä on kaikki hyvin.

Ikävöintiin on luvassa lievitystä marraskuussa, jolloin Alina pääsee mahdollisesti käymään Japanissa.

– Etäsuhdetta tulee silloin kolme kuukautta täyteen. Se on pisin aika, jonka olemme olleet erossa toisistamme. Ikävä alkaa olla kieltämättä kova.

”Tuntuu kuin olisin syntynyt uudelleen”

Alina on nauttinut täysillä missivuotensa alusta, onhan misseys ollut hänen haaveensa jo pitkään.

– Missiviikot ovat olleet ihania ja ikimuistoisia. Tahti on hurja, eikä vapaapäiviä ole ollut, mutta tämä on unelmaduunini, jota olen tavoitellut vuosia. Tuntuu melkein siltä kuin olisin syntynyt uudelleen.

Alina Voronkova
Miss Suomi Alina Voronkova suuntaa marraskuun lopulla Thaimaassa järjestettäviin Miss Universum -kisoihin.
– Mahtavaa, että kisat käydään juuri siellä! Lähden tietysti tavoittelemaan kruunua, Alina kommentoi vierellään perintöprinsessansa Eevi Ihalainen ja Jenny Lappalainen.
X