Julkkikset

Muotisuunnittelija Katri Niskanen perhearjestaan Egotrippi-yhtyeestä tunnetun Skelen kanssa: ”Lasten isä on nyt kotona nuoremman kanssa”

Muotisuunnittelija Katri Niskanen elää tällä hetkellä hyvin onnellista aikaa.

Teksti:
Johanna Yrjölä
Kuvat:
Tiia Ahjotuli

Muotisuunnittelija Katri Niskanen on kiitollinen siitä, että saa olla äiti.

Muotisuunnittelija Katri Niskanen elää tällä hetkellä hyvin onnellista aikaa.

Muotisuunnittelija Katri Niskanen palasi jokin aika sitten äitiyslomalta kokopäiväisesti töiden pariin. Katrin, 33, ja Egotrippi-yhtyeen alkuperäisjäsenenä tunnetun Niklas ”Skele” Variston, 47, kuopus syntyi viime kesänä ja esikoispoika vuonna 2014.

– Lasten isä on nyt kotona nuoremman kanssa, enkä minä ole kantanut pienokaista lainkaan mukanani töissä. Kun lapset ovat paikalla, ajatukseni ovat väkisinkin heissä, Katri kertoo Aperolin 100-vuotisjuhlien kunniaksi Italian suurlähettilään residenssissä järjestetyissä iltajuhlissa.

–Äitiys on muutenkin selkiyttänyt tosi paljon työni ja vapaa-aikani välisiä rajoja. Ennen lapsia elin jonkinlaisessa työkuplassa ja olin tavallaan aina töissä. Nyt suunnittelen ja aikataulutan päiväni selvästi paremmin.

 

Muotisuunnittelija Katri Niskanen
– Kevään juhlasesonki on aina kiireistä aikaa töissä. Suunnittelen parhaillaan hääpukuja ja muita asuja kevään juhliin. Paljon kaikkea kivaa on lähiaikoina tiedossa, omassa luomuksessaan juhliin saapunut muotisuunnittelija Katri Niskanen kertoo.

”Minulla on tosi kiitollinen olo”

Katri Niskanen kertoo olevansa juuri nyt hyvin onnellinen.

– Minulla on tosi kiitollinen olo, että saan olla tuollaisten pienten äiti. Kahden lapsen kanssa on kieltämättä ihan erilaista kuin yhden, ja tietysti he ovat myös aivan eri ikävaiheissa. Esikoinen täyttää kohta jo viisi ja haluaisi kovasti avustaa pienemmän sisaruksensa hoidossa.

KaksplusMuotisuunnittelija Katri Niskanen: ”Äitiys on vaikuttanut minuun suunnittelijana”

X