Julkkikset

Norjan prinsessa Märtha Louise ja shamaanisulhanen Durek menevät naimisiin! ”Heimo, upeat ajat odottavat”

Norjan prinsessa Märtha Louise ja hänen kumppaninsa Durek Verret julkistivat hääuutisensa.

Teksti:
Johanna Jantunen
Kuvat:
Mirva Kakko

Prinsessa Märtha Louise menee ensi kesänä naimisiin.

Norjan prinsessa Märtha Louise ja hänen kumppaninsa Durek Verret julkistivat hääuutisensa.

Norjan prinsessa Märtha Louise, 51, ja hänen kihlattunsa, shamaaniparantajana työskentelevän Durek Verret, 48, menevät ensi kesänä naimisiin.

Märtha Louise ja Durek jakoivat omille Instagram-tileilleen harmonisen ja juhlavan yhteiskuvan, jonka yhteydessä he kertoivat hääuutisensa tarkkojen yksityiskohtien kera. Häitä tullaan juhlimaan 31. elokuuta 2024 Geirangerissa Norjassa, Hotel Unionin tiloissa.

”Geiranger on tunnettu vaikuttavista vuonoistaan ja dramaattisista vuoristaan. Olemme uskomattoman onnellisia päästessämme juhlistamaan rakkauttamme Geirangerin kauniissa ympäristössä”, Märtha Louise kirjoittaa norjaksi Instagramissa.

Hän kirjoittaa myös heille merkitsevän paljon, että he saavat koota tärkeällä hetkellä perheensä ja ystävänsä paikkaan, joka on niin historiallinen ja luonnoltaan vaikuttava. Geiranger on Märtha Louisen mukaan heille täydellinen paikka mennä naimisiin.

Durek julkaisi omalla Instagram-tilillään saman tekstin kuin Märtha Louise, mutta yhden lisälauseen kera:

”Heimo, upeat ajat odottavat.”

Märtha Louise: ”Elämässä on tärkeää seurata sydäntään”

Märtha Louise ja Durek julkistivat seurustelunsa vuonna 2019 ja menivät kihloihin kesällä 2022. Kihlauksen jälkeen Norjan hovin julkaisemassa tiedotteessa kuningas Harald, kuningatar Sonja, kruununprinssi Haakon ja kruununprinsessa Mette-Marit onnittelivat tuoretta kihlaparia.

”Sydämelliset onnittelut kihlaparille ja kaikkea hyvää tulevaan”, tiedotteessa toivotettiin.

Märtha Louisen ja Durekin parisuhde on herättänyt Norjassa erityistä huomiota Durekin ammatin vuoksi. Hän työskentelee shamaanina ja henkiparantajana kotimaassaan Yhdysvalloissa.

Vuonna 2019 Annan haastattelussa Märtha Louise kertoi haluavansa antaa kolmelle tyttärelleen MaudilleLeahille ja Emmalle rohkean naisen mallin.

– Elämässä on tärkeää seurata sydäntään ja omaa sisäistä ääntään, Märtha Louise totesi.

Märtha Louise oli aiemmin naimisissa kirjailija Ari Behnin kanssa, ja he saivat liittonsa aikana kolme tytärtä. Avioliitto päättyi eroon vuonna 2016, ja Ari Behn kuoli vuonna 2019.

X