Julkkikset

Pipsa Hurmerinta, 42, odottaa toista lastaan: ”2020, ei niin huono sitten kuitenkaan”

Kokki Pipsa Hurmerinta, 42, odottaa lasta yhdessä miehensä Markus Nordenstrengin kanssa. Pipsa kertoi raskaudestaan Instagram-päivityksessä.

Teksti:
Roosa Roivainen
Kuvat:
Om-Arkisto

Kokki Pipsa Hurmerinta kertoi perheen vauvauutisesta somessa.

Kokki Pipsa Hurmerinta, 42, odottaa lasta yhdessä miehensä Markus Nordenstrengin kanssa. Pipsa kertoi raskaudestaan Instagram-päivityksessä.

Kokki ja entinen malli Pipsa Hurmerinta odottaa toista lastaan. Pipsa jakoi uutisen perheenlisäyksestä Instagram-tilillään. Kauniissa mustavalkoisessa valokuvassa Pipsa poseeraa vauvavatsan kanssa.

”2020, ei niin huono sitten kuitenkaan”, Pipsa kirjoittaa kuvassa.

Perheen iloiselle uutiselle satelee onnitteluja

Pipsan julkaiseman kuvan alle on tullut myös paljon onnitteluja. Onnitteluja on tullut muun muassa näyttelijä Minka Kuustoselta, juontaja Ile Uusivuorelta sekä laulaja Jannalta.

”Eikä! Ihanaa! Onnea”, kirjoittaa Minka Kuustonen.

”Onnea”, kommentoi juontaja Ile Uusivuori.

”Onnea rakkaat”, toivottaa Janna.

”Ihanaa!! Onnea”, kommentoi puolestaan juontaja Anni Hautala.

Pipsa ja hänen miehensä Markus Nordenstreng ovat olleet yhdessä 10 vuotta: ”Valitsemme toisemme joka päivä”

Pipsa ja hänen muusikkomiehensä Markus Nordenstreng ovat olleet yhdessä kymmenen vuotta. Parilla on entuudestaan ekaluokkalainen poika.

Annan huhtikuisessa kansihaastattelussa Pipsa kertoi pohtineensa avioitumista miehensä kanssa, mutta ymmärtäneensä, ettei naimisiinmeno muuttaisi parin suhteessa mitään.

”Näin on hyvä. Minun näkökulmastani sitoutuminen on vahvempaa, kun ovi on aina auki. Valitsemme toisemme joka päivä. Tällainen ratkaisu sopii meille”, Pipsa kommentoi asiaa tuolloin Annalle.

Artikkelia korjattu 22.12.2020 kello 13:55: Pipsa Hurmerinnan ikä on korjattu 42-vuotiaaksi otsikkoon ja ingressiin. 

X