Julkkikset

Piritta Hagman kysyi somessa neuvoja deittailuun ja yllättyi – ”En olisi ikinä tällaista keksinyt itse”

“Siitä tulikin deittipäivitys, enkä ole vielä ehtinyt kaikkia treffipyyntöjä lukemaan,” Piritta paljastaa.

Teksti:
Emilia Saloranta
Kuvat:
Om-Arkisto

Äitiysfysioterapeutti Piritta Hagman.

“Siitä tulikin deittipäivitys, enkä ole vielä ehtinyt kaikkia treffipyyntöjä lukemaan,” Piritta paljastaa.

Äitiysfysioterapeutti Piritta Hagman yllättyi, kun hän laittoi Instagramiinsa vilpittömän kyselyn deittailusta: missä ihmiset korona-aikana tapaavat toisiaan?

– Olin vähän naiivi. En odottanut, että homma räjähtäisi sillä tavalla käsiin. Kysymys oli suunnattu enemmän naisseuraajille, mutta siitä tulikin deittipäivitys, enkä ole vielä ehtinyt kaikkia treffipyyntöjä lukemaan, pahoittelut siitä.

Piritta erosi vuonna 2018 lastensa isästä ex-kiekkoilija Niklas Hagmanista. Ex-parille on ollut tärkeintä kolmen kouluikäisen lapsen sopeutuminen uuteen tilanteeseen. Vanhemmat asuvat lasten kanssa Lauttasaaren kodissa vuoroviikoin.

– Olen halunnut prosessoida eroa rauhassa ja tutustua itseeni. Olen deittailuun liittyvässä täysin noviisi, aina välillä ajatus on nostanut päätään, Piritta totesi Iholla-ohjelman mediapäivässä.

Treffipyyntöjen lisäksi Piritta saikin postauksensa jälkeen paljon vinkkejä ja ihania kommentteja, joista uskoo olevan hyötyä muillekin deittailua aloittaville.

– Yksi neuvoi, että kannattaa välillä poistaa Tinder, sillä algoritmi menee niin, että sitten voi saada uusia ehdotuksia. En olisi ikinä tällaista keksinyt itse.

Kaunistelematonta elämää

Piritta painottaa, että jokaiselle eroavalle prosessi on omanlaisensa.

– Jollekin voi toimia, että löytää saman tien uuden rakkauden. Minulla on vienyt tämän kolme vuotta aikaa käsitellä eroamiseen liittynyt pettymys. Nyt olen ensi kertaa vasta herännyt ajatukseen, että olisi kiva käpertyä jonkun kainaloon.

Oman yrityksen kautta äitiysfysioterapeuttina työskentelevään Pirittaan voi tutustua tänä talvena lähemmin myös Iholla-sarjassa, johon hän kuvasi elämäänsä neljän kuukauden ajan.

– Jos jollain on minusta kiiltokuvakuva, niin se kyllä varisee heti pois. Elämäni saattaa näyttää sähläyksenä, jossa lapset, eläimet ja ystävät ovat keskiössä, Piritta sanoo.

– En ihan kauheasti ollut katsonut, mistä kulmasta itseäni kuvaan. Jaksoja katsoessa mietin, että “Piritta, ehkä olisit voinut ottaa jonkun muun kuin vähiten imartelevan kulman itsestäsi”.

Lopulta kyse on kuitenkin rehellisyydestä kameran edessä.

– Pystyin kyllä nauramaan näille kippurassa, että ainakin elämä näyttäytyy sellaisena kun se on, yhtään kaunistelematta.

Iholla-seurantarealityn ensimmäiset jaksot ovat nähtävissä Discovery+-palvelussa. 

X