Julkkikset

Salatut Elämät -tähti Sara Parikka paljastaa: Näitä asioita et tiennyt minusta

Hoitovapaalla oleva näyttelijä Sara Parikka päästää Anna.fi:n lukijat kurkistamaan arkeensa suositussa blogissaan. Haastoimme Saran kertomaan itsestään kuusi sellaista asiaa, joista hän ei ole kirjoittanut blogiinsa tai puhunut julkisuudessa.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Om-Arkisto

Sara Parikka ei ole hissukka tai tasapaksu tyyppi.

Hoitovapaalla oleva näyttelijä Sara Parikka päästää Anna.fi:n lukijat kurkistamaan arkeensa suositussa blogissaan. Haastoimme Saran kertomaan itsestään kuusi sellaista asiaa, joista hän ei ole kirjoittanut blogiinsa tai puhunut julkisuudessa.

Moni tietää, että Annan uusi bloggari, näyttelijä Sara Parikka, 25, tapasi näyttelijäaviomiehensä Mikko Parikan, 27, Salatut elämät -tv-sarjan kuvauksissa. Nykyään parilla on kaksi pientä lasta, joita Sara hoitaa kotona. Mutta millaisia asioita Sarasta ei vielä tiedetä? Näyttelijä listasi kuusi.

”Olen temperamenttinen”

”Monien, jotka eivät tunne minua, on vaikea uskoa, että olen melko temperamenttinen. Minussa on paljon sisua. En ole hissukka tai tasapaksu tyyppi. Olen intohimoinen elämän suhteen.

Jos jotain käy, reagoin vahvasti. Koen voimakkaita tunteita niin iloisista kuin surullisista asioista. Vaadin aina sitä, että asioista on puhuttava kanssani juurta jaksain.”

”Olen isosta perheestä”

”Meitä on ollut iso poppoo: äiti, isä, kaksi isosiskoani, minä ja pikkuveljeni. Minulla on aina ollut ihmisiä ympärilläni. Isosiskoni ovat minua kuusi ja kahdeksan vuotta vanhempia, joten he ovat aina leikkineet kanssani ja hoitaneet minua. Olemme edelleen tosi paljon tekemisissä.

Mielestäni iso perhe on aina ollut magee juttu. Kenties se on syy siihen, että minusta on aina tuntunut luonnolliselta, että haluan enemmän kuin yhden lapsen. Kun puhun perheestäni, lasken siihen aina mieheni ja tyttöjeni lisäksi myös vanhempani ja sisarukseni.”

”Olemme muuttaneet Mikon kanssa usein”

”Pisin aika, jonka olemme Mikon kanssa asuneet samassa paikassa, on kaksi ja puoli vuotta. Tuleva kotimme on viides yhteinen kotimme.

Muutimme Mikon kanssa yhteen vuonna 2010. Asuimme aluksi parissa eri vuokrakämpässä Kampissa. Parin vuoden yhdessä asumisen jälkeen ostimme ensimmäisen oman kodin Vantaalta. Sitten kaipasimmekin jo lisää tilaa ja ostimme toisen kodin Espoosta. Nyt muutamme, jotta saamme taas hieman lisää tilaa ja pidempiaikaisen kodin perheellemme. Myös tuleva kotimme on Espoossa. Kyseessä on ihan tavallinen 100 neliön paritalo.

Vaikka asun Espoossa, se ei ole mitenkään erityisen lähellä sydäntäni. En tajua yhtään Helsinki–Vantaa–Espoo-jaottelua. Mielestäni ne kaikki ovat pääkaupunkiseutua. Kaikki ovat loppupeleissä aika samanlaisia alueita.”

”Anoppini opetti minut juomaan kahvia”

”Opin juomaan kahvia sen takia, että anoppini kaatoi minulle aina Mikon perheen luona vierailulla ollessa kahvia, vaikka en tykännyt siitä. Pahuuttaan hän ei sitä kuitenkaan tehnyt. Mikon isä aina muistutti, että Sara ottaa mieluummin teetä, mutta sanoin aina, että se ei haittaa. Ja sitten pikkuhiljaa, kun hörpin anoppilassa kahvia, aloin tykätä siitä. Nykyään rakastan kahvia.

Aloimme seurustella Mikon kanssa vuonna 2009. Kahvinkeitin meille ostettiin vuonna 2011, joten pari vuotta kahvin makuun ihastumisessa meni. Mikko on ollut ihan pienestä kahvin perään. Siksi olen kysynyt häneltä jälkeenpäin, miksi meillä ei aikaisemmin ole ollut kahvinkeitintä.”

”Ajoin ajokortin vasta vuosi sitten”

”En ajanut ajokorttia heti 18-vuotiaana vaan vasta noin vuosi sitten. Autokouluun mennessä tuntui, että kaikilla kavereillani oli jo ajokortti. Ajattelin, että apua, menen sinne teoriatunneille ja kaikki muut ovat 17-vuotiaita. Teoriatunneilla tutustuin kuitenkin toiseen vähän vanhempaan autokoululaiseen ja ajo-opettajani oli aivan huikea persoona. Tuntui, että minuun suhtauduttiin tosi mukavalla tavalla.

Pääsin ensimmäisellä kerralla läpi sekä teoria- että ajokokeesta, vaikka minua jännitti ihan tajuttomasti. En muista, koska olisin jännittänyt niin paljon.

On mahtava juttu, että minulla on nyt ajokortti. Sen ansiosta voin mennä ja tulla. Meillä on ollut auto jo pari vuotta, joten onhan se kiva, että minäkin voin ajaa sillä. Olen kuskina rauhallinen ja ajan mieluummin liian hiljaa kuin kovaa. Annan aina suojatiellä tietä.”

”Ensi vuonna saattaa olla tiedossa isoja työjuttuja”

”Ensi vuonna minulle on tulossa tosi kivoja ja mahdollisesti isoja juttuja työrintamalla. Odotan ensi vuotta innolla. Olen ollut niin pitkään kotona tyttöjen kanssa, että on kiva päästä taas tekemään töitä.”

Miten Saran arki rullaa ja työkuviot etenevät? Seuraa Saran ja hänen perheensä elämää Saran blogista!

Lue myös:

Salatut elämät -sarjan kuvauksissa miehensä tavannut Sara Parikka: ”Lapsemme on laittanut meidät aivan solmuun”

Tv-sarja-horoskooppi: Mitkä sarjat sopivat erityisesti sinun tähtimerkillesi?

X