Julkkikset

Satu Aarnio hakee hyvinvointia luonnosta: ”Metsässä minulla ei ole suorituspaineita”

Arkena yrittäjä Satu Aarnio panostaa huoliteltuun ulkonäköön, mutta vapaa-aikansa hän viettää hyvin erilaisella tavalla.

Teksti:
Oili Urmas
Kuvat:
Om-Arkisto

– Yksi luku elämästäni on nyt luettu, ja katse on jo suunnattu eteenpäin, Satu Aarnio kertoo.

Arkena yrittäjä Satu Aarnio panostaa huoliteltuun ulkonäköön, mutta vapaa-aikansa hän viettää hyvin erilaisella tavalla.

Yrittäjä Satu Aarnio, 33, rentoutuu luonnon helmassa. Sadun työ on hektistä, ja hän tapaa paljon ihmisiä. Kotonakin Satu huomaa suorittavansa.

– Kotona touhuan koko ajan, siivoan ja laitan ruokaa. Metsässä minulla ei ole suorituspaineita. Luonto tekee hyvää, siellä liikkuminen on minun tapani ladata akkuja.

Satu tekee lenkkejä koiriensa kanssa ja harrastaa metsästystä. Kiinnostus metsästykseen on syntynyt perheen kautta.

– Koko sukuni on metsästänyt. Suoritin metsästystutkinnon kymmenen vuotta sitten, mutta vasta kolme vuotta sitten aloin harrastaa aktiivisesti. Monet ajattelevat, että metsästäminen on aseita ja eläinten tappamista. Minulle se on ennen kaikkea tapa liikkua luonnossa. Lisäksi riista on ekologinen valinta, en halua syödä tehotuotettua lihaa.

Kaksi erilaista puolta

Satu sanoo, että hänessä on kaksi erilaista puolta. Töissä hänen pitää olla huoliteltu, mutta vapaa-ajalla ulkonäöllä ei ole merkitystä.

– Työminäni panostaa ulkonäköön, metsään voin mennä ilman meikkiä ja hiukset likaisina.

Satu suosii luonnonmukaista kosmetiikkaa.

– Minulla on luottotuotteita, jotka eivät ärsytä herkkää ihoani.

Lue myös: Eron jälkeen omaan kotiin muuttanut Satu Aarnio: ”Olen nyt siellä, minne kuulunkin”

X