Julkkikset

Shirly Karvisen ja Vertti Harjuniemen rakkaus syvenee: ”Olisi ihanaa, jos hän suostuisi ehdotukseeni”

Miss Suomi Shirly Karvinen on seurustellut puoli vuotta personal trainer Vertti Harjuniemen kanssa. Shirly haaveilee pääsevänsä muuttamaan rakkaansa kanssa saman katon alle.

Teksti:
Virpi Valtonen
Kuvat:
Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Shirly Karvinen ja Vertti Harjuniemi elävät tällä hetkellä etäsuhteessa.

Miss Suomi Shirly Karvinen on seurustellut puoli vuotta personal trainer Vertti Harjuniemen kanssa. Shirly haaveilee pääsevänsä muuttamaan rakkaansa kanssa saman katon alle.

Miss Suomi Shirly Karvinen, 24, ja hänen televisiosta tuttu rakkaansa, personal trainer Vertti Harjuniemi, 32, isännöivät yhdessä Westerbackin naisten kesäkauden avajaisiltaa tiistaina. Kyseessä oli pariskunnan ensimmäinen yhdessä isännöimä tilaisuus.

Kaksikko on pitänyt yhtä siitä lähtien, kun Shirly paljasti viime vuoden lokakuussa Annalle löytäneensä elämäänsä uuden ihmisen. Marraskuussa hän jo kuvaili Vertin olevan kuin lottovoitto, ja joulun jälkeen Shirly tapasi Vertin vanhemmat ja sisarukset ensimmäistä kertaa.

Vaikka seurustelusuhde on vakiintunut, ei pari vielä asu yhdessä. Shirly asuu Helsingissä ja Vertti Tampereella.

– Olemme edelleen etäsuhteessa, mutta muutin hiljattain Helsingissä isompaan asuntoon, ja Vertti oli auttamassa minua muutossani, Shirly kertoo.

Etäsuhde on välillä väsyttävää

– Onhan etäsuhde välillä väsyttävää ja hankalaakin, mutta se on väliaikainen ratkaisu. Tiedämme, että kun suhde jossain vaiheessa etenee, muutamme yhteen. Se on aivan luonnollinen jatkumo, Shirly sanoo.

Voisiko Helsingistä tulla tulevaisuudessa pariskunnan kotikaupunki ja Shirlyn nykyisestä kodista rakastavaisten ensimmäinen yhteinen koti?

– Vähän tiukkaa tekisi antaa Vertille tilaa vaatekaapistani, mutta elintilaahan asunnossa on. Eli ainakin väliaikaisena ratkaisuna se onnistuisi, Shirly sanoo ja nauraa.

Hän tunnustaa, että on jo yrittänyt houkutella Verttiä muuttamaan Helsinkiin.

– Vertin työt ovat sellaisia, että se olisi mahdollista, mutta lämmittelyt ovat vielä kesken. Houkuttelen häntä tänne pikkuhiljaa. Olisi tosi ihanaa, jos joskus kävisi niin, että hän suostuisi ehdotukseeni, Shirly kertoi.

Vertti myöntää, ettei muutto ole poissuljettu asia.

– En ole koskaan ollut sitä vastaan, mutta omia verkostoja ei sekunnissa siirretä Tampereelta Helsinkiin. Se ei tuosta noin vain onnistu, Vertti sanoo.

Lue lisää:

Shirly Karvinen: ”Tapaan uuden rakkaani vanhemmat joulun jälkeen”

Shirly Karvinen julkkisrakkaastaan: ”Hän on kuin lottovoitto”

X