Julkkikset

Uudessa etäsuhteessa elävä Johanna Pakonen: ”Olen löytänyt todellisen rakkauden vasta nyt”

Laulaja Johanna Pakonen ehtii viettää sinkkuna muutamia kuukausia, kunnes viime syksynä hän löysi uuden rakkaan. Pari elää nyt etäsuhteessa. – Olemme valtavan rakastuneita, Johanna kertoo.

Teksti:
Annan Toimitus
Kuvat:
Kristiina Kurronen

Laulaja Johanna Pakonen on seurustellut viime syksystä.

Laulaja Johanna Pakonen ehtii viettää sinkkuna muutamia kuukausia, kunnes viime syksynä hän löysi uuden rakkaan. Pari elää nyt etäsuhteessa. – Olemme valtavan rakastuneita, Johanna kertoo.

Vaikka laulaja Johanna Pakonen, 44, on tänä keväänä ollut huolissaan töiden ja toimeentulon takia, hänen silmänsä säihkyvät: syy on uusi rakas.

– Tapasimme toisemme viime syksynä. Olemme valtavan rakastuneita, ja meillä on niin erityinen yhteys, että välillä saattaa mennä päivä sängyssä makoillessa ja tuijotellessa toisiamme. Kuuntelemme musiikkia ja juttelemme, Johanna kertoo.

Johanna erosi Antti Lehdosta viime vuonna kolmen vuoden etäsuhteen jälkeen. Antti on julkisuudessa tunnettu harrastuksestaan Hunks-tanssijana.

– Ehdin elellä muutaman kuukauden ajan sinkkuna ennen kuin tapasin nykyisen mieheni. Ensimmäisen kuukauden ajan aikataulut eivät antaneet periksi tapaamisille, joten olimme yhteydessä vain puhelimitse. Se oli hyvä asia, koska usein ulkoiset ominaisuudet ja vetovoima menevät henkisen tutustumisen edelle.

Johanna Pakonen ja uusi rakas pääsivät alun välimatkahankaluuksien yli.

– Kun lopulta tapasimme ensimmäisen kerran, jäin heti sille tielle. Hyvin pian tapasimme toistemme perheet ja lapset.

Katso video: Johanna Pakonen: ”Rakkaus on minulle universaali asia”

Johanna Pakonen ei halua paljastaa miesystävän nimeä tai ammattia, sillä uusi rakas on yksityishenkilö.

– Hän asuu satojen kilometrien päässä minusta, ja olen siis taas etäsuhteessa.

– Saatamme jutella kolmekin tuntia yhteen soittoon. Toisen oppii tuntemaan todella hyvin, kun yhteinen aika on pääosin videokeskustelujen ja puhelujen varassa. Siinä tulee kerrottua itsestä kaikki. Viime aikoina tilanne on hieman helpottanut, ja meillä on ollut aiempaa enemmän yhteistä aikaa.

Johanna Pakonen ja uusi rakas: haaveissa yhteinen koti

Johanna ja miesystävä ovat pohtineet muuttoa samalle paikkakunnalle ja sitä, että he voisivat asua yhdessä.

– En tiedä, milloin se on mahdollista. Ainakin tällä hetkellä meillä on vakaa aikomus viettää koko loppuelämämme yhdessä. Yhteinen koti ja arki toteutuvat varmasti ennen pitkää.

Johanna kertoo pohtineensa elämänsä aikana paljon rakkautta, kiintymistä, ihastusta, sitoutumista ja omistushaluisuutta.

– Viime kuukausien aikana olen oivaltanut, että olen löytänyt todellisen rakkauden vasta nyt vanhemmalla iällä. Ymmärrän se merkityksen ja olemuksen aivan eri tavalla kuin aiemmin.

Johanna Pakonen uskoo, että uusi rakas ja rakkaus on erityisiä aivan tietystä syystä:

– En kiellä, ettenkö olisi tuntenut rakastumisen tunnetta aiemmin, mutta syvä ja aito rakkaus on kohdannut minua vasta nyt. Uskon, että se johtuu siitä, että olen oppinut rakastamaan itseäni kaikkine virheineni ja hyvine puolineni. Ensimmäistä kertaa elämässäni uskallan olla täysin avoinna toiselle ihmiselle.

Johanna kuvailee lähteneensä uuteen ihmissuhteeseen ”aivan takki auki”.

– Taustalla on jonkinlainen ’ota tai jätä’ -tyyppinen ajattelu. Jos kelpaan tällaisena, niin hieno homma, mutta en aio muuttaa itseäni toisen vuoksi. Onneksi hän haluaa minut juuri tällaisena.

Luit juuri lyhennelmän Annan 21/2020 kansijutusta, jonka on kirjoittanut Anneli Juutilainen. Jutussa laulaja Johanna Pakonen kertoo, miksi uusi rakas on niin erityinen ja mitä Johanna hänessä arvostaa. Mikä sinkkukuukausissa on Johanna Pakosen mielestä hyvää? Entä miksi hän sinkkuna arveli, että uuden suhteen löytäminen voisi olla vaikeaa? Lue koko juttu numerosta 21/2020 tai digilehdestä! Voit tilata digilehden täältä!

X