Julkkikset

Veeti Kallio, 51, sai unelmien työn Mamma Mia -musikaalissa – vaimo innoitti hakemaan roolia

Laulaja Veeti Kallio sai yhden Mamma Mia -musikaalin päärooleista. – Olen ollut ihan ihmeissäni ja iloisesti yllättynyt, Veeti sanoo.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Om-Arkisto

Mamma Mia -elokuvan näkeminen antoi Veetille uutta energiaa koelauluihin.

Laulaja Veeti Kallio sai yhden Mamma Mia -musikaalin päärooleista. – Olen ollut ihan ihmeissäni ja iloisesti yllättynyt, Veeti sanoo.

Laulaja ja näyttelijä Veeti Kallio, 51, on mukana keväällä ensi-iltansa saavassa suomenkielisessä Mamma Mia -musikaalissa. Hänet nähdään Samin roolissa, yhtenä päähenkilöistä. Mamma Mia -elokuvassa kyseisen roolin teki näyttelijä Pierce Brosnan.

Veetin saamaan rooliin oli alunperin valittu laulaja Tomi Metsäketo, joka kuitenkin joutui jättämään musikaalin ahdistelukohun takia.

Veeti on luonnollisesti hyvin onnellinen ja innoissaan saamastaan roolista. Roolituksen julkistamisen jälkeen Veetin puhelin on piipannut tiuhaan.

– Olen saanut ihan älyttömästi onnitteluviestejä. Olen ollut ihan ihmeissäni ja iloisesti yllättynyt, Veeti kertoo.

Veeti on näyttelemisen ja laulamisen ohella tehnyt tatuointeja. Kuinka paljon ajastaan hän aikoo käyttää Mamma Mia -musikaaliin?

– Alan keskittyä musikaaliin sitten, kun harjoitukset alkavat keväämmällä. Olen onneksi oppinut hallitsemaan omaa ajankäyttöäni, Veeti kertoo.

Vaimo sai Veetin innostumaan roolista

Veetin vaimo Jenni Teräväinen oli itse asiassa se, joka sai Veetin kunnolla innostumaan hakemaan roolia. Veeti ei ollut nähnyt Mamma Mia -elokuvaa koelaulumahdollisuudesta kuullessaan, mutta Jenni päätti korjata asian ja ehdotti, että he katsoisivat elokuvan yhdessä.

– Ensin mietin, että ehkä on parempi, että en katso, niin ei tule mitään ennakkokäsityksiä. Mutta sitten yhtenä iltana vaimoni sanoi, että täällä olisi leffa valmiina.

Veeti innostui näkemästään.

– Se oli aivan järjettömän hyvä, elämäniloinen ja positiivinen hyvän mielen elokuva. Abban biisitkin saivat aivan uutta näkökulmaa. Sain elokuvan katsomisesta uutta energiaa. Sanoin, että kiitos rakas. Nyt täytyy lähteä koelauluun, Veeti muistelee.

Ei liene yllätys, kenelle Veeti ilmoitti ensimmäisenä, kun sai muutama päivä sitten tietää saaneensa roolin.

– Kerroin asiasta ensimmäisenä maailman ihanimmalle naiselle eli vaimolleni tietenkin, Veeti kertoo.

Mamma Mian suomenkielisen version ensi-ilta on 4. toukokuuta Messukeskus Amfi -teatterissa Helsingissä.

X