Huomasitko nämä asiat prinssi Louisin ristiäiskuvista? 5 kiinnostavaa yksityiskohtaa
Prinssi Louisin ristiäiskuvat otettiin Clarence Housessa kastetilaisuuden jälkeen.
Kuninkaalliset

Huomasitko nämä asiat prinssi Louisin ristiäiskuvista? 5 kiinnostavaa yksityiskohtaa

Prinssi Louisin viralliset ristiäiskuvat kätkevät sisäänsä monta pientä yksityiskohtaa. Kuvissa erityisesti sekä äiti herttuatar Catherine että prinsessa Charlotte ihastelevat perheen kuopusta. Kuvat ovat täynnä mielenkiintoisia yksityiskohtia – listasimme niistä viisi.
Teksti: Johanna Jantunen Kuvat: MVPhotos

Herttuatar Catherinen ja prinssi Williamin kuopuksen, prinssi Louisin, ristiäisiä vietettiin maanantaina 9.7.2018, ja nyt viralliset ristiäiskuvat on julkaistu.

Valokuvaaja Matt Holyoakin ottamat kuvat ovat kaukana perinteisistä ja jäykistä kuninkaallispotreteista. Kuvat ovat myös täynnä mielenkiintoisia yksityiskohtia. Listasimme niistä viisi.

Vapautunut pikkuprinssi George

Prinssi George, 4, on kuvissa usein ujon ja hieman varautuneen oloinen. Esimerkiksi prinssi Harryn ja Meghan Marklen häissä otetussa kuvassa George piileskeli isänsä selän takana.

Prinssi Louisin ristiäisissä otetussa perhepotretissa George kuitenkin hymyilee leveästi ja vapautuneesti. Prinsessa Charlotte, 3, puolestaan näyttää olevan täysin keskittynyt tuoreeseen pikkuveljeensä, eikä ehdi katsoa kameraan.

Meghan pitää tiukasti kiinni Harrysta

Samaisessa kuvassa, jossa prinssi George hymyilee koko hammasrivistöllään, herttuatar Meghan Markle on tarttunut kiinni Harryn käsivarresta. Tuore Sussexin herttuatar haluaa kenties osoittaa, että hän haluaa pitää Harrysta tiukasti kiinni.

Meghanilla on yllään oliivinvihreä Ralph Laurenin mekko ja siihen sointuva Stephen Jonesin hattu.

Kuvissa on enemmän Katen kuin Williamin sukua

Lähisuvusta otetussa kuvassa on mukana enemmän Katen kuin Williamin sukulaisia. Katen puolelta kuvaan ovat päässeet hänen veljensä James Middleton, sisko Pippa ja hänen miehensä James Matthews sekä Katen vanhemmat Carole ja Michael Middleton.

Williamin puolelta kuvassa ovat prinssi Charles ja herttuatar Camilla sekä prinssi Harry ja herttuatar Meghan.

Katen sukua edusti hänen veljensä James Middleton (oik.), sisko Pippa ja hänen miehensä James Matthews (kuvassa takana oik.) sekä Katen vanhemmat Carole ja Michael Middleton.

Kuningatar Elisabet ja prinssi Philip puuttuvat kuvasta

Kuvista loistavat poissaolollaan kuningatar Elisabet,92, a prinssi Philip, 97. He jättivät myös prinssi Louisin ristiäiset kokonaan välistä. Kuningattaren voi kuitenkin bongata perhepotretin taustalta. Seinällä nimittäin roikkuu hänestä maalattu muotokuva.

Kate katselee ihastuneena Louisia

Prinssi Louisin ristiäisissä otettiin ensimmäinen virallinen kuva Katen ja Williamin kolmilapsisesta perheestä. Valokuvaaja Matt Holyoak ikuisti myös hetken, jossa Kate ja Louis ovat kahden.

Kate katselee molemmissa kuvissa ihastuneen näköisenä pientä kuopustaan, jota hän pitää tiukasti sylissään. Kuvista ei jää epäselväksi, kuinka hurmaantunut Kate on pienestä poikavauvastaan. Myös pieni prinssi väläytti ristiäisten jälkeen riemullisen ilmeen.

Lähteet: Express, Huffington Post, Vanity Fair 

X