Ihmiset

Ensimmäinen TTK-vauva! Aki ja Katri Riihilahti saavat lapsen – myös he löysivät rakkauden tanssiparketilta

Aki ja Katri Riihilahti saavat tänä vuonna ensimmäisen yhteisen lapsensa. He eivät ole ainoita, jotka ovat löytäneet rakkauden Tanssii tähtien kanssa -sarjasta.

Teksti:
Johanna Jantunen
Kuvat:
Tiia Ahjotuli

Aki ja Katri Riihilahti olivat tanssipari TTK:ssa.

Aki ja Katri Riihilahti saavat tänä vuonna ensimmäisen yhteisen lapsensa. He eivät ole ainoita, jotka ovat löytäneet rakkauden Tanssii tähtien kanssa -sarjasta.

Viime kesänä naimisiin menneet Aki Riihilahti ja Katri Riihilahti (o.s. Mäkinen) odottavat vauvaa. Pariskunta julkaisi Instagramissa rakkaudentäyteisen kuvan, jonka yhteydessä he kertoivat, että Riihilahden perhe kasvaa tänä vuonna yhdellä uudella jäsenellä.

”Perhe on suurin siunaus elämässä”, julkaisussa luki lisäksi englanniksi.

Akin ja Katrin perheeseen kuuluvat ennestään Akin kaksi lasta hänen edellisestä avioliitostaan: 2014 syntynyt Alex ja 2017 syntynyt Olivia. Aki ja Tea Riihilahti erosivat vuonna 2020.

Akin ja Katrin tarina alkoi vuonna 2021, kun he tutustuivat toisiinsa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Vähitellen tanssiparin ystävyys syveni rakkaudeksi.

– Sanoisin, että ensin kannattaa olla kaveri, niin tietää, mihin ryhtyy, jos ryhtyy, Katri sanoi Annan haastattelussa alkuvuodesta 2023.

Viime kesänä Aki ja Katri sanoivat toisilleen tahdon, ja häävalssi huipentui humoristiseen TTK-viittaukseen.

Myös he löysivät rakkauden TTK:sta

Aki ja Katri eivät ole ainoita, jotka TTK on yhdistänyt. Vuoden 2021 TTK-kaudessa oli erityistä taikaa, sillä samalla tuotantokaudella kilpailleet Ansku Bergström ja Elina Gustafsson tutustuivat ja rakastuivat toisiinsa tansseja harjoitellessaan.

– Elinan ja minun välillä oli ensikuvauksista asti vahvaa kemiaa, mutta en halunnut myöntää sitä itselleni; pidin kiinni ammatillisuudesta. Mutta kun putosimme TTK:sta, tuli tunne, että miten tämä jatkuu? Ja että en haluakaan tämän päättyvän, Ansku kertoi Annan haastattelussa vuonna 2022.

Ansku kertoi haastattelussa, että rakkaus on hänelle yksi isoimmista voimavaroista.

– Meillä on Ellun kanssa rakastava ja intohimoinen suhde. Osaamme antaa myös toiselle tilaa, vaikka tykkäämme olla paljon toisen lähellä. Ellu on spesiaalein ihminen, jonka olen tavannut. 

Elina ja Ansku tutustuivat toisiinsa samalla TTK-tuotantokaudella kuin Aki ja Katri.

Viime vuonna Ansku ja Elina menivät kihloihin. Elina kertoi Instagram-päivityksessään kosineensa Anskua palattuaan reissultaan Nepalista.

”Ikuisuus on tässä ja nyt. Niin vuoret mulle kuiskasi”, hän kirjoitti Instagramissa.

X