Ihmiset

Mona Bling kertoo Farmi-kuvausten äityneen riitelyksi: ”Olen saanut vähän hankalan ihmisen maineen”

Suorapuheisena vaikuttajana tunnettu Mona Bling on nykyään sinut nipon maineensa kanssa.

Teksti:
Linda Martikainen
Kuvat:
Tiia Ahjotuli ja Otavamedia

Somevaikuttaja ja aktivisti Mona Bling nähdään tuoreella Farmi-kaudella.

Suorapuheisena vaikuttajana tunnettu Mona Bling on nykyään sinut nipon maineensa kanssa.

Somevaikuttaja ja kirjailija Mona Bling ei oikein tiennyt, mitä odottaa, kun hän osallistui Farmi Suomi -ohjelmaan. Hän yllättyi kuvauksissa siitä, miten rankkaa oli olla samassa paikassa suurten persoonien kanssa.

– Tajusin, että minähän olen introvertti: jos paikalla oli monta päällepäsmäriä, vetäydyin vähän taemmas, Mona kertoi Farmi Suomi -ohjelman pressitilaisuudessa Helsingissä.

Farmiviikolla tunteet kuohuivat. Transaktivistina tunnetun Monan oli vaikea olla hiljaa silloin, kun joku sanoi jotain inhottavaa tai seksististä.

– Riitoja syntyi, Mona paljasti. 

Monan vimma ja palo taistella oikeudenmukaisuuden puolesta kumpuaa hänen omista kokemuksistaan. Hän kokee, ettei ole ikinä ollut yhteiskunnassa samassa asemassa kuin muut.

– Jostain syystä avaan suuni silloinkin, kun ei välttämättä tarvitsisi. Olen saanut vähän hankalan ihmisen maineen. Minua pidetään hieman nipona, mutta olen jo sinut sen asian kanssa. Minusta on vain hyvä, että on olemassa sellaisiakin ihmisiä, jotka välittävät myös niiden asioista, jotka eivät saa itse ääntään kuuluviin. Moni on vain hiljaa.

”Minusta on vain hyvä, että on olemassa sellaisiakin ihmisiä, jotka välittävät myös niiden asioista, jotka eivät saa itse ääntään kuuluviin.” © Tiia Ahjotuli ja Otavamedia

Lue myös: Gogi Mavromichalis tekee tyttärelleen toisin kuin oma isänsä – showmies Nicolas oli turvallinen, mutta kovin poissa

X