Ihmiset

Renny ja Johanna Harlin paljastivat vauvan sukupuolen elokuvaohjaajan tavaramerkkityyliin: ”Action!”

Pariskunnan yksivuotias Coco-tytär saa keväällä pikkuveljen.

Teksti:
Anna Ferrante
Kuvat:
Atte Kajova

Renny ja Johanna Harlin ovat ottaneet etukäteen selvää tulevan pienokaisen sukupuolesta.

Pariskunnan yksivuotias Coco-tytär saa keväällä pikkuveljen.

Elokuvaohjaaja Renny Harlinin, 64, ja hänen puolisonsa Johanna Harlinin, 29, toisen lapsen on määrä syntyä ensi vuoden huhtikuussa. Tuoreessa Instagram-päivityksessään Renny paljastaa vauvan sukupuolen: poika.

Asia selviää parin jakamalla gender reveal -videolla, josta ei kultaa ja kimallusta puutu.

”Kolme, kaksi, yksi, action!” Renny lähtölaskee videolla, jonka jälkeen ilman täyttää sinisävyinen kimallesade. Johanna innostuu tanssahtelemaan uutisen kunniaksi. Isän sylissä ilopitoon yhtyy parin 1-vuotias esikoinen, Coco-tytär.

Sekä Renny että Johanna ovat jakaneet raskausonneaan Instagram-tileillään siitä lähtien, kun he lokakuun lopulla kertoivat perheenlisäyksestä. Seuraajien ja ystävien osoittama onnittelun määrä on lämmittänyt mieltä:

”Olemme sanattomia viestimäärästä ja onnitteluista joita olemme saaneet raskausuutisen myötä. Kiitos”, Johanna kirjoittaa päivityksessään sen jälkeen, kun vauvauutinen oli herkän kuvan myötä paljastettu:

Toisen vauvan saapuminen perheeseen on jatkumoa todeksi tulleelle unelmalle, jota Renny parhaillaan elää. Annan haastattelussa vuonna 2021 hän kertoi selväsanaisesti siitä, mitä elämältään vaimonsa kanssa toivoo:

– Rakastamme lapsia ja haluamme ehdottomasti perustaa perheen. Olen 62-vuotias, eikä minua kiinnosta hukata hetkeäkään. Haluan pystyä leikkimään, retkeilemään ja pitämään hauskaa lasteni kanssa, ja Johanna on samoilla linjoilla. Heti häiden jälkeen alamme toivoa ja rukoilla, että saamme perheenlisäystä.

Renny ja Johanna tapasivat toisensa vuonna 2020 Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily -elokuvan kuvauksissa kesällä 2020. Pari kihlautui helmikuussa 2021 ja vietti häitään seuraavana syksynä. Häät järjestettiin hulppeissa olosuhteissa Ranskan Rivieralla Saint-Tropez’ssa.

Coco-tytär syntyi heinäkuussa 2022. Rennyllä on myös 26-vuotias Luukas-poika lyhyestä suhteesta assistenttinsa Tiffany Bownen kanssa.

X