Ihmiset

Somevaikuttaja Henriikka Reinman odottaa kaksosia – ilouutisen jakaminen jännittää

Aamukahvilla-blogistaan tunnettu somevaikuttaja ja podcastaaja kertoi raskaudestaan Instagramissa kauniiden vatsakuvien kera.

Teksti:
Salla Piirainen
Kuvat:
Sampo Korhonen / Otavamedia

Sekundäärisestä lapsettomuudesta kärsinyt Henriikka Reinman odottaa kaksosia.

Aamukahvilla-blogistaan tunnettu somevaikuttaja ja podcastaaja kertoi raskaudestaan Instagramissa kauniiden vatsakuvien kera.

Somevaikuttaja Henriikka Reinman, 31, odottaa puolisonsa kanssa kaksosia. Aamukahvilla-blogistaan tunnettu Henriikka kertoi raskaudestaan Instagram-tilillään.

Henriikalla on entuudestaan 3-vuotias lapsi miehensä kanssa. Kaksoset syntyvät loppuvuodesta.

Henriikka tuo päivityksessään ilmi, että ilouutisen jakaminen jännittää. Hän on aiemmin kertonut avoimesti Instagram-tilillään ensimmäisen raskauden haasteista ja sekundäärisestä lapsettomuudesta. Tämänhetkistä raskautta varjostaa myös huoli hänen vatsassaan olevasta hematoomasta eli verenpurkaumasta.

”Mutta on myös sellainen olo, ettei meitä toivosta rangaista. Että kyllä meillä on myös oikeus uskoa tulevaan ja kaiken tunnemyrskyn keskelläkin nauttia siitä, että ehkä kaikki voi myös mennä tosi hyvin”, Henriikka kirjoittaa päivityksessään.

Lue myös: Aikuinen Henriikka Reinman tapasi taantua teiniksi, kun yökyläili omilla vanhemmillaan – yksi suuri muutos ryhdisti ja kruunaa tämän joulun

Seuraajilta ropisee onnitteluja

Myötäilo Henriikan puolesta on kommenttikentässä ylimmällään. Tykkäyksiä raskauskuvaan on kertynyt alle vuorokaudessa yli 17 000.

– Niin ihanaa, etten kestä! Huomenna pääsen teitä halaamaan! ❤️, Meeri Koutaniemi kirjoittaa.

– Voi rakkaus miten ihanaa, onnea tuplasti! Ps. Aina saa soittaa 💘💘, Hanna Himanka kirjoittaa.

– Tuplana onnea❤️❤️ Voi miten ihania, upeita uutisia 🌸💕❤️, Satu Rämö kirjoittaa.

Henriikka on kirjoittanut sekundäärisestä lapsettomuudestaan ja kahdesta keskenmenostaan Aamukahvilla-blogissaan. Vuonna 2011 perustettua blogia lukee kuukausittain kymmenet tuhannet lukijat. Suositulta bloggaalta löytyy Instagramista yli 45 000 seuraajaa.

Lue myös Kotiliesi.fi: Nelly, 42, ei saanut kaivattua lasta ja samalla hänen äitinsä jäi ilman lapsenlapsia – lapsettomuus oli äidin ja tyttären yhteinen suru

X