Kauneus

Muuttumisleikki: Poikatyttö hurmaa

Pauliina Hakamäelle luotiin urheilullinen tyyli, jossa on ripaus Audrey Hepburnin innoittamaa naisellisuutta. Hiukset tummennettiin, jolloin lyhyt leikkaus pääsi oikeuksiinsa.
14.1.2016 Teksti: Milla Muurimäki Kuvat: Mirva Kakko / Otavamedia

Kankaanpäässä asuva, myyjänä työskentelevä Pauliina Hakamäki, 35, viihtyy housuissa, tennareissa ja lyhyessä tukassa, mutta kaipaa tyyliinsä ripauksen lisää naisellisuutta. Lisäksi hän haluaa vinkkejä siihen, miten muunnella omaa tyyliään. Hän ihailee henkilöitä, jotka näyttävät tyylikkäiltä mitä erilaisimmissa tilanteissa, olivatpa sitten käymässä lääkärissä tai kaupassa.

Pauliina on haaveillut viisi vuotta siitä, että pääsisi mukaan Muuttumisleikkiin.

Pauliina on haaveillut viisi vuotta siitä, että pääsisi mukaan Muuttumisleikkiin. Ruskean ja roosan sävyillä tehty meikki tuo poikamaiseen tyyliin naisellisuutta.

Sporttityyli arkeen ja juhlaan

Poikamainen tyyli voi olla myös hyvin naisellinen. En halunnut pakottaa Pauliinaa mekkoon, koska hän viihtyy parhaiten housuissa. Halusin opastaa häntä siinä, miten sporttisistakin vaatteista saa muodikkaan asukokonaisuuden, jota voi käyttää niin töissä, juhlissa kuin kaupunkikahveillakin.

Muuttumisleikki: Poikatyttö hurmaa

Pauliinan asu: Takki 395 e, Filippa K. Pooloneule 39,95 e, Lindex. Nahkahousut 699 e, Tommy Hilfiger. Tennarit 135 e, Unisa.

Löysät nahkahousut ovat satsaamisen arvoinen ostos, sillä ne vain paranevat, mitä pidempään niitä käyttää. Korkokengillä ja paitapuserolla niistä saa täydellisen juhla-asun. Muhkean villapaidan ja buutsien parina housut ovat kaunis kaupunkivaate. Lenkkareiden ja poolopuseron kanssa yhdistettynä ne taipuvat trendikkääksi työasuksi. Vaaleanroosa pusakkatakki puolestaan pehmentää tummaa yleisilmettä.

Hiusten tummempi väri korostaa uutta leikkausta.

Kampaaja leikkasi Pauliinalle poikamaisen pixie-tukan Audrey Hepburnin henkeen. Suklaanruskeaksi värjätyt hiukset sopivat Pauliinan ihonväriin paremmin kuin vaalea tukka. Lisäksi tummempi väri korostaa kauniimmin uutta leikkausta.

Kampaaja leikkasi Pauliinalle poikamaisen pixie-tukan Audrey Hepburnin henkeen.

Hiukset: Pesu ja hoito Garnier Respons Nectar -sampoo, -hoitoaine ja -naamio. Pohjustus Garnier-muotovaahdolla. Muotoilu Fructis Style Endurance 24H -hiusgeelillä.

Suurin muutos meikissä oli ripsienpidennysten poisto.

Suurin muutos meikissä oli ripsienpidennysten poisto. Liian pitkät ja silmän ulkonurkkaan painotetut irtoripset tekivät silmistä raskaan ja väsyneen näköiset. Meikkaaja korosti kulmakarvoja ja luonnollisuutta. Ruskean ja roosan sävyillä tehty silmämeikki ja ohut rajaus oikein loihtivat Pauliinan suuret silmät esiin.

Meikki

Meikki: Meikkivoide Dream Wonder Nude sävy 10 Ivory. Valokynä Dream Lumitouch sävy 01. Poskipuna Face Studio Master Heat Blush sävy 60 Cosmopolitan. Luomiväri The Blushed Nudes -paletti. Rajausgeeli Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner sävy 01 Black. Ripsiväri Push Up Drama Mascara sävy musta. Kulmakynä Brow Satin sävy Medium Brown. Huulihoide Baby Lip sävy Peach Kiss.

Tyylin aakkoset

A. Pixie-hiustyyli viittaa lyhyeen hiusmalliin, joka oli erityisen suosittu 50-luvulla. Näyttelijät Audrey Hepburn ja Mia Farrow sekä supermalli Twiggy olivat tunnettuja pixie-lookeistaan. Tyyli on helppo. Hiuspuuterilla kutreihin saa nostetta; geelillä tai vahalla kampaus muuntuu graafiseksi.

B. Tumma sävy korostaa pixie-leikkausta parhaiten. Blondiversiossa hiuksilta vaaditaan paksuutta.

C. Sukupuolettomat vaatteet, kuten poolot, pusakat, farkut, suorat housut ja paitapuserot, sopivat 
pixie-tyyliin. Naisellisuutta lookiin saadaan meikillä 
ja asusteilla.

Sinustako seuraava muuttuja? Klikkaa tästä ja hae mukaan!

Anna 2/2016

Meikki: Maybelline/Ilkka Ruotsalainen.
Hiukset: Garnier/Ester Räisänen.

Lue lisää:

Muuttumisleikki: Ripaus rokkia siron Heidin tyyliin
Muuttumisleikki: Taru sai sähäkän punaiset hiukset
Muuttumisleikki: Vaalea Sanna on nyt kuin Elovena-neito

Lue myös

Suosittelemme