Boheemi lettikampaus on näyttävä juhlakampaus.
Boheemi lettikampaus on näyttävä juhlakampaus.
Kauneus

Näyttävä lettikampaus onnistuu jokaiselta, joka osaa tehdä perusletin – katso Ida Jokikunnaksen hiustutoriaali

Katseet kiinnittävä lettikampaus tekee tyylistä hetkessä juhlavan. Taidokkaalta näyttävä letitys onnistuu jokaiselta, joka osaa tehdä perusletin.
Teksti: Ida Jokikunnas Kuvat: Mirva Kakko

Boheemi letitys ja muutoin kiiltävät hiukset luovat näyttävän kokonaisuuden – tämä lettikampaus sopii juhlaan. Monimutkaisen näköinen lettiosa ei vaadi sorminäppäryyttä tai taitoa. Suorista tai kiharra loput hiukset kiiltäviksi ja liikkuviksi.

Katso videolta Ida Jokikunnaksen ohjeet, miten lettikampaus syntyy:

1. Suihkuta hiuksiin kohottavaa rakennesuihketta ja harjaa hiukset läpi. Tee jakaus haluamaasi kohtaan ja erota sitten reilu osio hiuksia kohdasta, johon haluat letityksen toteuttaa.

2. Jaa erottamasi hiusosio kolmeen osaan ja letitä jokainen osio. Letitä suosiolla löysästi. Kiinnitä letit latvoista ohuilla, läpinäkyvillä hiuslenkeillä. Vetele hellästi jokaisesta letistä hiuksia leveyssuunnassa niin, että leteistä tulee runsaamman näköiset. Näin saat ohuistakin leteistä muhkeat. Valmis lettikampaus saa näyttää boheemilta. Kun kampaus muuten on silkkisen sileä, lettien rouheus tuo siihen hyvää kontrastia.

3. Tee seuraavaksi kolmesta letistä yksi letti. Letitä se todella löysästi ja kiinnitä lopuksi latvasta hiuslenkillä.

4. Lopuksi kiinnitä hiuspinneillä muhkea letti myötäilemään ohimoa ja piilota pinneillä letin latva muiden hiusten alle. Pinnien avulla saat muotoiltua kampauksen ja lisättyä siihen kuohkeutta. Viimeistele lettikampaus hiuskiinteellä sekä kiiltosuihkeella.

X