Kauneus

Kesän tyylikkäin ja rennoin kampaus on tässä – katso videolta Ida Jokikunnaksen ohjeet rantalaineisiin

Rennot rantalaineet kestävät kauniina monta päivää, ja tyyli muuttuu hiuskoristeilla sopivaksi kesäterassille tai juhliin. Katso videolta Ida Jokikunnaksen ohjeet trendikkääseen kesäkampaukseen!

Teksti:
Ida Jokikunnas
Kuvat:
Kristiina Kurronen

Pehmeät rantalaineet sopivat niin juhlaan kuin arkeenkin.

Rennot rantalaineet kestävät kauniina monta päivää, ja tyyli muuttuu hiuskoristeilla sopivaksi kesäterassille tai juhliin. Katso videolta Ida Jokikunnaksen ohjeet trendikkääseen kesäkampaukseen!

Rennot laineet ovat kesän kaunein kampaus. Rantalaineet vain paranevat viikon mittaan, eli yhdellä laittamisella saat moneksi päiväksi kauniit hiukset. Trendikkäät hiuskoristeet tekevät tyylistä halutessasi juhlavan ja piristävät arkenakin. Oikeilla tuotteilla tukkaan saa sekä kiiltoa että volyymia.

Katso Ida Jokikunnaksen hiustutoriaali tästä:

Rennot laineet – ohjeet rantalaineiden loihtimiseen:

1. Suihkuta hiuksiin ennen muotoilua lämpösuojaa sekä suolasuihketta. Suihkuta kauttaaltaan ja kuivaa hiukset suihkeiden jälkeen, jotta ne ovat varmasti kuivat ennen muotoilua.

2. Kiharra hiukset kihartimella. Jaottele tukan etuosa kahteen osaan ja kiharra etuosat poispäin kasvoilta. Vaihtele muiden osioiden kiharrussuuntaa, niin laineista tulee luonnollisen rennot ja myös muhkeammat. Muotoilun jälkeen anna laineiden rauhassa jäähtyä täysin viileiksi, jotta kampauksesta tulee kestävä.

3. Hiusten jäähdyttyä suihkuta niihin vielä tekstuurisuihketta. Se antaa reilusti lisää tuuheutta ja rakennetta ohuisiinkin hiuksiin, ja lisäksi se auttaa hiuskoruja pysymään paremmin paikoillaan. Työstä sitten latvoihin kevyesti kiiltoa ja erottelevuutta tuovaa geelivahaa ja viimeistele hiukset vielä kiiltosuihkeella.

4. Lopuksi tee jakaus haluamaasi kohtaan. Harjaa hiukset siltä sivulta, johon kiinnität hiuskoristeita. Tasainen pinta korostaa kauniisti koruja. Kiinnitä tukkaan erilaisia hiuspinnejä ja -koristeita mielesi mukaan. Rennot laineet ja helmikoristeet saavat kontrastia, kun yhdistät niihin metallisia ja graafisia pinnejä ja koristeita.

Nainen suihkuttaa hiustuotetta hiuksiin.
Pysyvien rantalaineiden salaisuus on tekstuurisuihke.
X