Muoti

Muuttumisleikki: Anne, 49, haluaisi edes joskus erottautua joukosta – katso, miten uusi hiusväri muutti koko ilmeen

Opettajana työskentelevä Anne Stenvall haluaisi välillä erottua joukosta. Muuttumisleikki tarjosi hillityssä ja siistissä tyylissä viihtyvälle opelle räväkämmän tyylin.

Teksti:
Milla Muurimäki
Kuvat:
Kristiina Kurronen

Anne Stenvall kaipasi tyyliinsä lisää asennetta.

Opettajana työskentelevä Anne Stenvall haluaisi välillä erottua joukosta. Muuttumisleikki tarjosi hillityssä ja siistissä tyylissä viihtyvälle opelle räväkämmän tyylin.

Erityisopettajana Espoossa työskentelevä Anne Stenvall, 49, sanoo olevansa siististi pukeutuva opettaja. Hän pitää kauniista, murretun sävyisistä vaatteista. Tyyli on klassinen ja hillitty, ja Anne on sitä mieltä, että siitä puuttuu rohkeus: räikeät värit ja kuosit tuntuvat vierailta.

Korkokenkiä Anne ei juuri käytä, koska kokee olevansa liian pitkä korkojen kanssa. Hän toivoo tyyliinsä lisää asennetta, jota muuttumisleikki voisi tarjota.

Muuttumisleikki muutti hiusvärin

Anne on vuosien varrella kokeillut erilaisia hiusvärejä. Hänellä on punapigmenttiä, joten lämpimät sävyt hiuksissa taittavat helposti punaiseen.

Annen vaalean ihon ja hiusten värin välille haluttiin kontrastia. Tukka värjättiin tumman suklaisella sävyllä, joka korostaa ihon kuulautta ja tuo kasvot paremmin esiin.

Annen korkeaa otsaa häivytettiin otsatukalla. Pitkähkö otsis on helppohoitoinen, sillä sen voi kammata sivuille tai antaa laskeuta verhojen tavoin kasvoille.

Hienosäätöä silmämeikkiin

Annen meikki ei kaipaa suuria muutoksia, ainoastaan pientä hienosäätöä. Meikissä korostettiin silmiä ja huulia: silmiä kirkastettiin vihreällä selkeällä rajauksella ja huulet meikattiin punaisiksi. Annen iho on kaunis, joten kevyt meikkivoide riittää.

Graafinen seeprakuosi ei ole liian rohkea, kun sen pariksi pukee hillityn neuleen tai t-paidan. Lenkkareilla asustettuna housupuku sopii töihin, ja kun neuleen vaihtaa silkkitoppiin ja lenkkarit korkkareihin, on valmis juhliin. Näyttävät korut kannattaa ottaa arkikäyttöön, sillä niillä voi asustaa yksinkertaiset asut rohkeammiksi ja uuden näköisiksi.

Annen tyylin kulmakivet päästä varpaisiin

Muuttumisleikki
Muuttumisleikki toi Annen tyyliin ripauksen asennetta.

Meikki

Silmän lähelle piirretty värillinen rajaus kirkastaa katsetta eniten.

Hiukset

Tumman suklainen sävy korostaa kuulasta ja kirkasta ihon sävyä.

Kuosi

Rohkea, graafinen kuosi antaa särmää klassisille asuille.

Korut

Suuret korut kannattaa ottaa arkikäyttöön.

Kengät

Pistokkaat ovat näyttävät ja helpot arki- ja juhlakorot.

Lue lisää:

Julkkismuuttuja: Kansanedustaja ja juontaja Jaana Pelkonen, 42, on luonnollinen kaunotar – katso kuva ihanasta keijulookista!

Parhaat juhlakampaukset & helpot pikakampaukset – tyylikäs niskanuttura, kalanruotoletti, siisti sivunuttura, rento lettikampaus…

Näin Jenni Haukion luottomeikkaaja kuvailee presidentin rouvan Linnan juhlat -tyylin muutosta: ”Meikkityyliin on tullut rohkeutta!”

X