Tässä ovat Helsingin parhaimmat kirpputorit
Hietalahden torin kirpputori täyttyy pöydistä viikonloppuisin. Kuva: Maija Astikainen/Visit Helsinki
Muoti

Nämä ovat Helsingin parhaat kirpputorit – Silkkimekko 4 euroa ja nahkahousut 3 euroa

Kirpputoreilla voi tehdä todellisia löytöjä. Muotitoimittajamme listasi Helsingin parhaat kirpputorit.
Teksti: Oili Urmas Kuvat: Maija Astikainen/Visit Helsinki

Relove

Jos sinusta kirpputorit ovat nuhjuisia, Relove muuttaa käsityksesi. Töölöntorilla sijaitseva itsepalvelukirpputori on siisti ja valoisa. Myynnissä on paljon merkkivaatteita muun muassa Andiataa sekä Bossia – ja hinnat ovat sen mukaisia eli yli 20 euroa. Mutta halvempiakin vaatteita on tarjolla.

Paras löytö: raakasilkkimekko 4 euroa.

Pelastusarmeija

Mannerheimintiellä sijaitsevan Pelastusarmeijan kirpputorilta löytyy vaatteita laidasta laitaam. Merkkivaatteet, kuten Marimekko, ovat kalliita, mutta muuten Pelastusarmeijan kirpputorin hintataso on kohtuullinen.

Paras löytö: Andiatan jakku 8 euroa.

Emmaus

Mäkelänkadun Emmaus on täynnä sekalaista tavaraa, mutta penkominen kannattaa. Hinnat ovat edullisia, ja toisinaan joukosta löytyy myös aarteita.

Paras löytö: Ritva Fallan silkkijakku ja toppi 10 euroa.

Hietalahden tori

Hietalahden torin kirpputori täyttyy pöydistä viikonloppuisin. Myyjiä ja ostajia on tungokseen asti. Itse käyn Hietalahden torilla mieluiten arkipäivinä, jolloin siellä on väljempää ja vähemmän myyjiä. Usein laatu korvaa määrän.

Paras löytö: kesämekko 4 euroa.

UFF:n tasarahapäivät

UFF myy vaatteita ja kenkiä useamman kerran vuodessa tasarahalla. Hinnat alkavat seitsemästä eurosta, ja kahden päivän välein hintoja lasketaan niin, että viimeisenä päivänä kaikki maksaa vain euron. Käyn UFF:issa vain tasarahapäivinä, koska muulloin hinnat ovat mielestäni korkeita. Iso Robertinkadun ja Fredrikinkadun myymälöiden alakerrassa on trendiosastot, jotka ovat omat suosikkini.

Paras löytö: nahkahousut 3 euroa.

Dom

Jos olet liikkeellä Finlandia-talon kulmilla, kannattaa poiketa Domissa. Itsepalvelukirpputori on pieni, joten siellä ei tee löytöjä joka käynnillä, mutta välillä voi tehdä hyviä hankintoja.

Paras löytö: lyhyt pitsisomisteinen villakangastakki 6 euroa.

Kaivarin Kanuuna

Kaivopuistossa sijaitseva Kaivarin Kanuuna on iso ja sokkeloinen paikka. Kirpputorin kiertämiseen kannattaa varata aikaa. Myynnissä on paljon merkkivaatteita, ja hinnat ovat sen mukaiset.

Paras löytö: Sandin silkkitoppi 6 euroa.

Lue myös:

Muotihoroskooppi – Katso, millainen tyyli sopii sinulle

Näin yhdistät nahkahameen juhla-asuun

Mitä tarkoittaa tumma puku? Tunne nämä 5 tärkeintä pukukoodia

X