Muoti

Nuorentaako keskijakaus? Sanna, 56, kokeili rohkeasti: ”Muutos on yllättävän suuri”

Verho-otsatukka, keskijakaus ja omaa luonnollista sävyä muistuttava hiusväri virkistivät Annan Muuttumisleikkiin osallistuneen Sanna Kokkosen tukkatyylin.

Teksti:
Milla Muurimäki. 
Kuvat:
Niclas Mäkelä. 

Sileä kampaus oli tupeeraamaan tottuneelle Sanna Kokkoselle uutta.

Verho-otsatukka, keskijakaus ja omaa luonnollista sävyä muistuttava hiusväri virkistivät Annan Muuttumisleikkiin osallistuneen Sanna Kokkosen tukkatyylin.

Sanna Kokkonen, 56, Nokia, yrittäjä.

Sanna ennen ja jälkeen. Punaiset hiukset värjättiin tummanruskeiksi, lähemmäs Sannan omaa väriä.

”Tykkään pukeutua ja laittautua. Arjessa käytän hameita ja tiukkoja housuja. Viihdyn yksivärisissä vaatteissa, kirjavia asuja karsastan. Lempiasusteitani ovat huivit, joissa saa olla väriä.

Nuorempana tyylini oli urheilullisempi, mutta nykyään kuvailisin sitä klassiseksi ja rennoksi. Sinisissä farkuissa tai löysissä housuissa en tunne oloani kotoisaksi.

Olen tottunut tupeeraamaan hiuksiani, joten kampaajan valitsema sileä tyyli tuntui aluksi vieraalta. Mutta huomaan nyt, että minun ei kannata kasvattaa hiuksiani liian pitkiksi. Myös otsahiusten uudelleenmuotoilu ja keskijakaus tekivät yllättävän suuren muutoksen ilmeeseen.

Vaaleat farkut eivät tunnu lainkaan hassummilta, vaikka en ollut ajatellut, että voisin käyttää vaaleaa denimiä. Myös kokonaisuudessaan asun vaalea väripaletti tuntuu ihanan raikkaalta. Joudun lähtemään farkkuostoksille.”

Sannan tyylin kulmakivet

Muuttuja Sanna Kokkonen
Sinisiä farkkuja vierastanut Sanna ihastui vaaleaan denimiin.

Hiukset

Kun tyvi sävytetään lähelle hiusten omaa väriä, ilmeestä tulee luonnollinen, eikä tyvikasvu pomppaa liikaa esiin. Vaaleaksi raidoitetut latvat tekevät hiuksista eläväiset.

Meikki

Sannan hyväkuntoista ihoa ei haluttu peittää raskaalla meikillä. Vaaleansiniset silmät heräävät eloon tummilla sävyillä.

Silkkinen t-paita

T-paita ja farkut ovat klassinen yhdistelmä, joka sopii kaiken ikäisille. Laadukkaat materiaalit ja harmoninen väripaletti tekevät asusta hienostuneen.

Farkut

Farkkuja vierastavalle vaalea pesu on helppo tapa totutella takaisin denim-faniksi. Nilkkoja kohti levenevä bootcut-malli sopii useimmille vartalotyypeille.

X