Muoti

Voiko hiussävy nuorentaa ilmettä? Anne, 40, vaihtoi vaalennussävyä – kurkkaa ennen ja jälkeen -kuvat

Hiustyylin vaihtaminen on aina ollut Anne Relanderille vaikeaa. Annan muuttumisleikissä hän antoi vapaat kädet kampaajalle – ja yllättyi!

Teksti:
Milla Muurimäki 
Kuvat:
Niclas Mäkelä

Kerrostettu leikkaus ja lämmin hiusväri tuovat Annan muuttumisleikkiin osallistuneen Annen kasvot esiin.

Hiustyylin vaihtaminen on aina ollut Anne Relanderille vaikeaa. Annan muuttumisleikissä hän antoi vapaat kädet kampaajalle – ja yllättyi!

Anne Relander, 40, Vantaa, ylitarkastaja

Annan muuttumisleikin ennen ja jälkeen -kuvat.
Annella on upea iho! Se kaipaa kuitenkin kosteutusta, ja siksi ihonhoito onkin puolet Annen meikistä.

”Lyhyitä hiuksia minulla ei ole koskaan ollut, ja muutenkin hiustyylin vaihtaminen on ollut minulle aina vaikeaa. Tuntuu kuitenkin siltä, että pitkissä vaalennetuissa hiuksissani olen näyttänyt ikäistäni vanhemmalta.

Lempivaatteeni oli pitkään harmaa isohko neule, kunnes erään kerran minua luultiin se päällä kymmenen vuotta vanhemmaksi. Sen jälkeen hävitin sekä vaatteen että harmaan värin vaatekaapistani.

En osaa olla pukeutumisen suhteen villi, ja mietin yleensä pitkään vaatehankintojani. Haluaisin näyttää ikäiseltäni, mutta hillityn tyylikkäästi.

Meikkiin minun on ollut vaikea löytää omia värejäni. Pidän luonnollisesta tyylistä ja meikkaan ainoastaan tärkeisiin tilaisuuksiin.

Tämä uusi hiusväri tuntui heti omalta – viihdyn siinä! Nyt huomaan, että liian vaalea hiusväri on saattanut vanhentaa minua.

Myös uusi hiustyyli on aivan ihana. Juuri olin itsekin miettinyt, että joko otsatukka tai osin lyhyempi tukka voisi olla kiva juttu.

Villapaidan suhteen on pakko myöntää, ettei se yksinään tee kenestäkään iäkkäämpää. Voin ottaa harmaan värin ja villan takaisin kaappiini. Ja jopa nämä villahousut istuvat hillityn tyylikkäälle nelikymppiselle.”

Annen tyylin kulmakivet

Neuleet sopivat kotoiluun, mutta niistä saa myös muodikkaan kaupunkiasun.

Meikki

Ei meikkiä meikin takia! Jos iho on kuulas ja heleä, sitä ei pidä peittää. Persikan sävyt korostavat ihon heleyttä.

Hiukset

Kerrostettu leikkaus tuo liikettä pitkiin hiuksiin ja tuulahduksen trendikkäältä 1990-luvulta.

Tyviväri Dia Richesse 6.01+6.23. Raidat Inoa 10.1 ja Dia Richesse 7.13+7.23, L’Oréal Professionel. Anne Niemeläinen / Sydämen pohjasta.

Villaa!

Villa toimii sekä ylä- että alaosassa. Villahousut ovat tämän syksyn kuuma trendi.

Villapaita 399 e, Sand. Villahousut 59,99 e, KappAhl. Kengät 99,90 e ja laukku 99,90 e, Unisa. Kaulakorut 85 e/kpl, Kalevala Koru.

Asusteet

Kirjaillut, juhlavat gobeliinikankaiset asusteet ovat mielenkiintoinen pari villalle.

X