Viihde

Ensitreffit alttarilla 2.0 -sarjan osallistujat ovat tässä – alttarille astelee julkisuudesta tuttuja!

Ensitreffit alttarilla 2.0 -sarja alkaa maanantaina 28.11. Ohjelman parit on nyt julkistettu, joten arvailu siitä, kuka kohtaa alttarilla kenetkin, voi alkaa.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Mtv

He ovat Ensitreffit alttarilla 2.0 -osallistujat.

Ensitreffit alttarilla 2.0 -sarja alkaa maanantaina 28.11. Ohjelman parit on nyt julkistettu, joten arvailu siitä, kuka kohtaa alttarilla kenetkin, voi alkaa.

Mikä ihmeen Ensitreffit alttarilla 2.0? Kaikille tutun Ensitreffit alttarilla -ohjelman mukaisesti asiantuntijoiden valitsemat parit kohtaavat ensimmäisen kerran alttarilla, jonka jälkeen he aloittavat yhteisen avioelämän tarkoituksena ottaa selvää siitä, jatkuuko yhteiselo kuvausten jälkeenkin – vai onko edessä ero.

Erona Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan on kuitenkin se, että 2.0 -versiossa kaikki pariskunnat asuvat samassa talossa omissa asunnoissaan ja tapaavat toisensa säännöllisesti yhteisillallisilla ja asiantuntijoiden vetämillä rakkauskorjaamoilla.

Asiantuntijoita ohjelmassa on totutun kolmen sijaan vain kaksi: Heikki Harju ja Essi Vauras. Essi Vauras on seksuaaliterapeutti, Heikki Harju on parisuhdevalmentaja, ratkaisuvalmentaja ja motivaatio-strategisti. Asiantuntijoista kumpaakaan ei ole nähty Ensitreffit alttarilla -sarjassa.

Ensitreffit alttarilla 2.0 -asiantuntijat Heikki Harju ja Essi Vauras.
He ovat Ensitreffit alttarilla 2.0 -asiantuntijat Heikki Harju ja Essi Vauras.

Mutta entäpä ohjelman osallistujat? Tosi-tv:tä katsoneet voivat oitis bongata osallistujien joukosta kaksi tuttua naamaa: Temptation Island Suomi -ohjelmasta tutuksi tulleen Jarkko ”Jape” Virtasen ja Rakkauden seikkailu -ohjelmassa nähdyn Janne Mikkolan.

Näin MTV kertoo ohjelmassa tosirakkautta etsivistä.

Tilda, 24, etsii itsevarmaa mutta syvällistä partamiestä

Tilda

24-vuotias Tilda asuu ja työskentelee Helsingissä parturi-kampaajana. Vapaa-ajallaan Tilda ei paljoa paikalleen jää, vaan viettää monia viikonloppujaan koiranäyttelyissä koira-handlerin hommissa. Koiranäyttelyt vievät Tildaa ympäri Suomea ja maailmaa, ja toisinaan sinne olisi mukavaa saada kumppanikin mukaan.

Ystävät ovat sosiaaliselle naiselle tärkeitä, ja heidän kanssaan tuleekin vietettyä paljon aikaa. Rinnalleen Tilda toivoo itsevarmaa mutta sydämellistä miestä, jolla on parta ja käytöstavat kohdillaan!

Emma, 25, toivoo kumppaniltaan huumoria ja menevyyttä

Emma

25-vuotias Emma harrastaa aktiivisesti salilla käyntiä ja jalkapalloa. Ystävät ovat hänelle todella tärkeitä ja iso voimavara elämässä. Emma työskentelee ravintola-alalla, mutta treenaa aktiivisesti toteuttaakseen unelmansa poliisikouluun pääsystä.

Itsekin aktiivinen Emma toivoo huumorintajuista ja menevää kumppania, joka ei jäisi sohvalle makaamaan vaan lähtisi tekemään ja kokemaan yhdessä hänen kanssaan.

Tiia, 39, kaipaa reissukaveria, jolla on pilkettä silmäkulmassa

Tiia

39-vuotias Tiia Nummelasta työskentelee omassa nuohousalan yrityksessään. Vapaa-ajallaan hän harrastaa moottoripyöriä ja museoautoja, käy festareilla ja remontoi taloaan.

Kumppanilla saisi olla huumorintajua ja pilkettä silmäkulmassa. Tiia haluaisi suunnitella kumppaninsa kanssa kaikenlaista, kuten erilaisia reissuja.

Vera, 29, haaveilee lapsista puolisonsa kanssa

Vera

29-vuotias Vera asuu 10-vuotiaan poikansa kanssa Raahessa. Hän työskentelee kehitysvammaisten ja mielenterveyskuntoutujien ohjaajana.

Vera etsii luotettavaa ja avointa kumppania, joka on keskustelutaitoinen. Perhe on Veralle tärkeä arvo elämässä, ja hän haaveileekin hankkivansa tulevan puolisonsa kanssa vielä lisää lapsia. Tulevalta kumppaniltaankin Vera toivoisi perhekeskeisyyttä.

Vapaa-aikanaan nainen harrastaa monenlaista ja tykkää kokeilla ystäviensä kanssa paljon kaikkea uutta. Harrastuksekseen hän kuitenkin nimeää lavatanssit, joiden parissa hän onkin viihtynyt jo pidemmän aikaa.

Rene, 28, etsii rinnalleen iloista ja avointa naista

Rene

28-vuotias helsinkiläinen Rene on ehtinyt elämässään paljon. Rene on tehnyt uraa motocrossin parissa puoliammattilaisena, mutta toimii nykyään yrittäjänä ja tekee keikkaa muusikkona. Hän haaveilee saavansa kaiken tämän rinnalle perheen ja hyvän parisuhteen, josta löytyisi syvempi yhteys.

Unelmakumppaniaan Rene kuvailee meneväksi ja iloiseksi naiseksi, joka on avoin ja toisia kunnioittava. Rene kuvailee itseään rennoksi tyypiksi, joten hän toivoo samaa myös tulevalta puolisoltaan.

Petri, 42, haluaa suunnitella kumppaninsa kanssa tulevaa

Petri

42-vuotias Petri asuu Turussa ja työskentelee kiinteistöalalla myyntineuvottelijana. Vapaa-ajallaan Petri käy kuntosalilla ja kävelylenkeillä. Lähellä hänen sydäntään on myös mökkeily, ja sitä hän pyrkiikin tekemään aina kuin mahdollista.

Kumppaniltaan Petri toivoisi huumorintajua, sosiaalisuutta ja avoimuutta. Kumppanissa tärkeää miehelle on myös kyky rakentaa ja suunnitella yhteistä tulevaisuutta. Petrin haaveissa on myös perustaa vielä perhe.

Jarkko, 25, etsii seikkailunhaluista kumppania

Jarkko

25-vuotias Jarkko toimii yrittäjänä oman vaatebrändinsä parissa ja pyörittää myös verkkokauppaprojektia.

Hän kuvailee itseään pirteäksi ja sosiaaliseksi kaveriksi, joka on aina menossa ja touhuamassa. Rinnalleen hän etsiikin seikkailunhaluista naista, jonka kanssa tutkiskella maailmaa yhdessä. Myös huumorintajua saisi tulevalla kumppanilla olla!

Eino, 36, unelmoi tasapainoisesta elämästä – ja kumppanista

© Eino

Rovaniemeläinen Eino, 36, työskentelee ravintolapäällikkönä pienessä viihtyisässä ravintolassa. Hän on harrastanut pitkään myös teatteria ja toiminut siellä niin tuottajan kuin näyttelijänkin tehtävissä. Vapaa-ajallaan hän tykkääkin käydä teatterissa sekä ravintoloissa.

Eino unelmoi kaikin puolin tasapainoisesta elämästä. Hän etsiikin itselleen tasapainoista, hauskaa ja spontaania kumppania, joka osaa tarpeen tullen antaa hänelle tilaa, mutta päästää myös lähelleen.

Matti, 25, etsii positiivista ja innostuvaa kumppania

Matti

Englantia ja psykologiaa Turun yliopistossa opiskeleva Matti, 25, etsii kumppania, joka olisi positiivinen ja innostuva persoona – ja ennen kaikkea rohkeasti oma itsensä. Hyviksi piirteiksi kumppanissa Matti kertoo myös kunnianhimoisuuden ja sen, että tietää mitä haluaa.

Vapaa-ajallaan Matti harrastaa kaikenlaista liikuntaa, kuten salibandya ja lenkkeilyä koiransa kanssa. Hän rakastaa matkustelua ja onkin käynyt yli 30 maassa. Matti haaveilee omakotitalosta sopivan matkan päästä kaupungista sekä arjen tasapainosta työn, vapaa-ajan ja rauhoittumisen välillä.

Jannelle, 44, tärkeintä on kumppanin sisäinen kauneus

Janne
© Janne

44-vuotias hyvinkääläinen Janne toimii kiinteistönvälittäjänä omassa yrityksessään. Töitään Janne kuvailee hiukan elämäntavakseen, mutta rinnalleen hän kaipaa rakastavaa kumppania, jonka kanssa jakaa arkeaan. Hän tykkää viettää aikaa ystäviensä kanssa, laittaa rivitalonsa pihaa ja liikkua luonnossa.

Unelmakumppaniaan Janne kuvailee aikuiseksi ja kypsäksi ihmiseksi, jolla on jo oma elämä hallussa. Sisäinen kauneus on kuitenkin kaikkia mahdollisia kriteerejä tärkeämpää ja merkitsee Jannelle eniten. Hän haaveilee tasapainoisesta ja toista kunnioittavasta suhteesta.

Ensitreffit alttarilla 2.0 -sarja alkaa MTV Katsomossa maanantaina 28.11.

Artikkelia muokattu 8.11. klo 17:34: Korjattu Einon väliotsikko vastaamaan MTV:n kuvausta.

X