Viihde

Eroottiset sarjat: Nämä kesän 7 seksikkäintä laatusarjaa sinäkin haluat nähdä

Kaipaatko kuumuutta kesääsi? Näistä eroottisesti latautuneista sarjoista sitä löytyy.

Teksti:
Anu Räsänen
Kuvat:
Amazon Studios, HBO Max, MVphotos, Netflix

Franco Masini ja Georgina Amorós hehkuvat Rakastutaan taas -sarjan päätähtinä.

Kaipaatko kuumuutta kesääsi? Näistä eroottisesti latautuneista sarjoista sitä löytyy.

Listasimme eroottisten elokuvien rankingimme jatkoksi tv-sarjat, joissa on sutinaa, vipinää ja rutkasti seksuaalista jännitettä. Tässä seitsemän seksikästä sarjaa kesään!

7. Rakastutaan taas

Espanjalaisen Rakastutaan taas -sarjan nimeksi sopisi oikeastaan paremmin Harrastetaan seksiä taas, sillä sitä tässä sarjassa todellakin tehdään, täysin estottomasti.

Irene ja Julio kohtaavat yliopistossa, rakastuvat, menevät sänkyyn, eroavat, menevät taas sänkyyn, eroavat uudelleen ja niin edelleen. Sarjassa seurataan myös Irenen ystävien seksi- ja rakkausseikkailuja, ja mikä ilahduttavinta, seksiä harrastamassa nähdään monenlaisia kehoja – vaikka Georgina Amorósin ja Franco Masinin näyttelemä pääpari toki edustaakin timmiä länsimaista kauneuskäsitystä.

Netflix

6. Fleabag

Fleabag
Fleabag ei piittaa säännöistä vaan harrastaa seksiä aina kun haluaa.

Brittiläisen Phoebe Waller-Bridgen luomassa ja tähdittämässä Fleabagissä on paljon seksiä, mutta sarja on kuvastoltaan ja sisällöltään kaukana tyylitellystä pehmopornosta. Seksi näyttää Fleabagissä niin arkiselta kuin epäsovinnaiselta, sekä oudolta että samaistuttavalta.

Sarjan nimihenkilö ei piittaa säännöistä vaan harrastaa seksiä aina kun haluaa, epäsopivissa paikoissa ja epäsopivien ihmisten kanssa. Fleabag on yhtä aikaa riipaiseva ja hauska kuvaus siitä, kuinka ihminen yrittää hoitaa suruaan ja hämmennystään seksillä, mistä seuraa tietenkin entistä enemmän sotkua, ahdistusta ja hämmennystä.

Prime Video

5. Konnankoukkuja kahdelle

Konnankoukkuja kahdelle
Konnankoukkuja kahdelle tarjoilee seksikkyyttä ja nostalgiaa samassa paketissa.

Seuraa listan nostalgiaosuus, välähdys viattomuuden ajalta, kultaiselta 1980-luvulta, jolloin rohkeimmatkin sarjat olivat nykymittapuulla mitattuna silkkaa söpöyttä ja siveyttä – ja juuri siksi niin latautuneita.

Erityisen vahva seksuaalinen vire oli screwball-henkisessä sarjassa Konnankoukkuja kahdelle, jossa Cybill Shepherd ja Bruce Willis ratkoivat rikoksia, inhosivat toisiaan ja tunsivat valtavaa vetoa toisiaan kohtaan.

Jo sarjan tunnusmusiikki, Al Jarreaun esittämä Moonlightning, latasi ilmoille vastustamattoman eroottisen jännitteen.

4. Insecure

Insecure
Nämä naiset osaavat puhua seksistä suoraan.

Issa Raen luoma ja tähdittämä Insecure on riemastuttava kuvaus kahden ystävyksen yrityksistä löytää paikkansa maailmassa ja siinä sivussa täydellinen suhde. Seksi kuuluu tietenkin olennaisena osana partnerinvalintaan, mutta seksisuhteet aiheuttavat ystävyksille myös ongelmia.

Heti ensimmäisellä kaudella molemmat esimerkiksi ajautuvat kahden miehen loukkuun todella kuumien kavereiden kanssa. Onneksi nämä naiset osaavat puhua seksistä suoraan ja auttaa toisiaan ratkomaan ongelmia sillä sektorilla.

Insecure on kuin raikas versio Sinkkuelämän ensimmäisistä kausista, jolloin sarjan juonikuviot eivät vielä olleet jämähtäneet janeaustenmaiseen avioliiton metsästykseen. Issa Raen rinnalla toisessa pääroolissa nähdään Yvonne Orji.

HBO Max

3. Young Royals

Omar Rudberg ja Edvin Ryding
Omar Rudberg ja Edvin Ryding näyttelevät nuorten rakastavaisten välisen vetovoiman uskomattoman aidosti.

Young Royalsissa on erityisen hurmaavaa se, miten sarja kuvaa ensirakkauden seksuaalista ulottuvuutta, sitä, kun toista ihmistä on vain pakko saada koskettaa ja se kosketus tuntuu ihanalta.

Prinssi Wilhelm ja merkittävästi alemmasta sosiaaliluokasta tuleva Simon rakastuvat sisäoppilaitoksessa, mutta heidän onnensa tiellä on kaikki mahdolliset kivikot kuningashuoneen kurinpitoa myöten. Edvin Ryding ja Omar Rudberg näyttelevät nuorten rakastavaisten välisen vetovoiman aivan uskomattoman aidosti.

Katsojankin on pakko pidättää hengitystään kohtauksissa, joissa Wilhelm ja Simon kohtaavat riidoissa, mutta riita sulaa vastustamattomaksi haluksi päästä lähelle toisen ihoa. Erityiskunniamaininta sarjalle vielä siitä, että myös tytöt saavat harrastaa sarjassa seksiä tulematta raiskatuiksi tai naurunalaisiksi.

Netflix

2. Rakkaus ja anarkia

Ida Engvoll ja Björn Mosten
Ida Engvoll ja Björn Mosten näyttävät, miltä näyttää seksuaalinen vimma.

Katsokaa tämä sarja, jos haluatte nähdä, miltä näyttää seksuaalinen vimma! Ida Engvollin näyttelemä Sofie elää täydelliseltä näyttävää tukholmalaiselämää. Hän on kuitenkin niin turhautunut, että pystyy purkamaan paineitaan vain masturboimalla.

Kun Sofie kohtaa työpaikallaan kirjankustantamossa nuoren Maxin, heidän välilleen kehkeytyy täysin absurdi haastepeli, joka johtaa hitaasti mutta vääjäämättä seksisuhteeseen.

Sarjan ensimmäinen kausi rakentuu Sofien ja Björn Mostenin esittämän Maxin väliselle eroottiselle lataukselle. Hetket juuri ennen sen purkautumista ovat seksikkäintä tv:tä pitkään aikaan: katsojan annetaan uskoa, että Sofie ja Max ovat matkalla sänkyyn lähtiessään yhdessä pois juhlista, mutta niin ei aivan vielä käykään.

Sofien kiihko on käsinkosketeltavaa, kun hän odottaa turhaan, että oven toisella puolella oleva Max nostaisi kätensä ja koputtaisi. Toisella kaudella sarjan eroottinen vire liukuu hieman enemmän psykologisen draaman suuntaan.

Netflix

1. Normal People

Daisy Edgar-Jones
Daisy Edgar-Jones esittää omalaatuista Mariannea.

Sally Rooneyn hienon romaanin poikkeuksellisen hieno tv-sovitus kertoo nuoresta rakkaudesta seksuaalisen vetovoiman ja sosiaalisten paineiden ristivedossa. Varakkaan perheen tytär Marianne (Daisy Edgar-Jones) ja siivoojan poika Connell (Paul Mescal) aloittavat seksisuhteen, johon liittyvät kipeät tunteet tunkevat suoraan ruudun läpi.

Omalaatuista Mariannea kiusataan niin kotona kuin koulussakin, kun taas Connell on kaikkien rakastama urheilijatähti, joka haluaa pitää suhteensa vieroksuttuun tyttöön salassa. Tämä jättää jälkensä heihin molempiin vuosikausiksi.

Paul Mescal
Paul Mescal näyttelee Connellia, jolle syntyy seksisuhde Mariannen kanssa.

Normal People oli ensimmäisiä sarjoja, joiden yhteydessä uutisoitiin läheisyyskoordinaattorin palkkaamisesta, ja sarjan läheisyyskoordinaattori Ita O’Brien onkin mainitsemisen arvoinen henkilö. Hänen työnsä jälki näkyy seksikohtauksissa, jotka ovat niin luontevia ja herkkiä, että niiden katsominen tuntuu välillä suorastaan liian intiimiltä. Ja tässä sarjassa seksi myös näyttää seksiltä kaikkine kömpelöyksineen, ei virtaviivaiselta viihde-erotiikalta.

HBO Max

X