Viihde

He kisaavat Farmi Suomen uudella kaudella – mukana värikkäitä hahmoja aiemmilta kausilta

Syksyllä nähtävällä Farmi Suomi: Revanssi -kaudella kilpailee 11 innokasta osallistujaa, joista jokainen on nähty ohjelmassa jo aiemmin.

Teksti:
Anna Ferrante
Kuvat:
Nelonen Media

Farmi Suomi: Revanssi nähdään Nelosella ja Ruudulla lokakuussa.

Syksyllä nähtävällä Farmi Suomi: Revanssi -kaudella kilpailee 11 innokasta osallistujaa, joista jokainen on nähty ohjelmassa jo aiemmin.

Nelosen suosikkireality Farmi Suomi saa ensi syksynä uusvanhan säväyksen: jokainen uuden tuotantokauden osallistuja on kisannut ohjelmassa jo kertaalleen. Koska ohjelman kuviot ovat osallistujille jo tuttuja, heiltä odotetaan entistä enemmän ja ruuvia kiristetään entisestään, kerrotaan Nelosen tiedotteessa.

Osallistujajoukko suunnistaa Pieksämäen seudulla sijaitsevalle maatilalle, jossa he irtautuvat täysin modernin maailman mukavuuksista ja elävät maatilalla entisajan malliin askeettisissa oloissa – sekä tietysti kisaavat erilaisissa maatilanhoitoon liittyvissä tehtävissä.

Talikoihin tarttuvat seuraavat, aikaisemmilta kausilta tutut värikkäät persoonat, joiden odotuksia revanssikaudelta Nelonen kuvailee seuraavasti:

Iida Vainio

Farmarit Suomi Revanssi: Iida Vainio.
Iida Vainio © Nelonen

Farmin 5. kaudessa kilpaillut Iida Vainio, 20, putosi kohtalokkaassa sahauskisassa jo kauden toisessa jaksossa, mutta nyt on revanssin aika. Muusikko Archie Cruzin tyttöystävänä tunnettu mediapersoona latautuu uuteen kauteen entistä itsevarmempana ja sisukkaampana.

Seksikäs-Suklaa

Farmarit Suomi Revanssi: Seksikäs suklaa.
Seksikäs suklaa © Nelonen

Mediapersoona ja muusikko Seksikäs suklaa eli Viki Konssi, 32, osallistui Farmi Suomen ensimmäiseen kauteen ja putosi sen kolmannessa jaksossa. Angolasta yhdeksänvuotiaana Suomeen muuttanut on suosittu tubettaja, ja uudelta Farmi-kaudelta hän odottaa erityisesti nikkarointiniksejä.

Henny Harjusola

Farmi Suomi Revanssi: Henny Harjusola.
Henny Harjusola © Nelonen

Kauneusvloggaaja Henny Harjusola, 30, palaa Farmille jo kolmatta kertaa. Edelliset osallistumiset ovat kausilta 3 ja 4. Ensin mainitulla kaudella hän putosi jaksossa 3 ja viimeksi mainitulla jaksossa 9. Nyt hän palaa täydellisine rakennekynsineen farmille täynnä intoa ja energiaa.

Kirsikka Simberg

Farmi Suomi Revanssi: Simberg
Kirsikka Simberg © Nelonen

Sosiaalisesta mediasta tuttu Kirsikka Simberg, 37, nähtiin Farmi Suomen viidennellä kaudella, josta hän putosi vasta loppumetreillä, jaksossa 11. Nyt hän palaa maatilan hommiin entistä ehompana, Nelosen tiedotteen mukaan takataskussaan kasa Miina Äkkijyrkän oppeja.

Katri Utula

Farmi Suomi Revanssi: Utula
Katri Utula © Nelonen

Toimittaja Katri Utula, 43, osallistui Farmi Suomen neljänteen kauteen ja putosi jaksossa 6. Luontoa ja eläimiä rakastava on tottunut mökkielämään ja yksinkertaiseen ruokaan, joten revanssiodotukset ovat hänellä korkealla.

Juha Mieto

Farmi Suomi Revanssi: Mieto
Juha Mieto © Nelonen

Hiihtäjälegenda Juha Mieto, 74, on ensimmäisen Farmi-kauden osallistuja. Tuolloin hän putosi jaksossa 6, mutta miten mahtaa käydä tällä kertaa? Osaamista ainakin on: yhdeksän arvomitalin mies muun muassa pitää hallussaan halonhakkuun maailmanennätystä, ja metsä- ja peltotyöt hän oppi isältään jo nuoruudessaan.

Jaakko Parkkali

Farmi Suomi Revanssi: Parkkali.
Jaakko Parkkali © Nelonen

YouTube-maailman tähti Jaakko Parkkali, 28, sijoittui ensimmäisellä Farmi-kaudella peräti toiseksi, vaikka oli tuolloin maalaiselämän untuvikko. Revanssikaudelta on siis lupa odottaa suuria, nyt kun kokemusta on jo valmiiksi karttunut.

Kelly Kalonji

Farmi Suomi Revanssi: Kalonji.
Kelly Kalonji © Nelonen

Malli ja somevaikuttaja Kelly Kalonji, 29, osallistui Farmin kolmannelle kaudelle, mutta putosi jo sen toisessa jaksossa. Revanssikaudelle hän aikoo tulla jäädäkseen. Kellyllä on kongolaiset juuret, ja hänelle on tärkeää päästä farmin kautta kokemaan suomalaista perinteistä maaseudun elämää.

Wallu Valpio

Farmi Suomi Revanssi: Valpio.
Wallu Valpio © Nelonen

Mediapersoona Wallu Valpio, 50, osallistui Farmin viidenteen kauteen ja putosi yllätyskäänteitä sisältävien tapahtumien jälkeen kahdesti jaksoissa 7 ja 9. Yllätyskäänteitä voi taas olla luvassa, kun Wallu hakee revanssia ja vetelee tuttuun tapaansa ässiä hihastaan.

Susanna Penttilä

Farmi Suomi Revanssi: Penttilä.
Susanna Penttilä © Nelonen

Yrittäjä, OnlyFans-tähti Susanna Penttilä, 51, osallistui Farmi Suomen neljänteen kauteen ja putosi jaksossa 5. Tuolloin muotimaailman bosslady yllätti maatilaosaamisellaan, mutta eläinrakas Susanna onkin maaseudulla kuin kotonaan.

Antonio Flores

Farmi Suomi Revanssi: Flores.
Antonio Flores © Nelonen

Ecuadorilais-suomalainen kampaamoyrittäjä ja vihreiden kansanedustajan Pekka Haaviston puoliso Antonio Flores, 46, selvisi Farmi Suomen neljännellä kaudella aina jaksoon 11 asti. Hän tuli tunnetuksi taitavana kanankuiskaajana, ja kysymys kuuluukin, minkälaisia kuiskutuksia Antonio saa aikaan revanssi-kauden aikana.

Raija Pelli

Farmi Suomi Revanssi: Pelli.
Raija Pelli © Nelonen

Luontoa rakastava toimittaja ja juontaja Raija Pelli, 66, kuuluu Farmi Suomen kolmannen kauden osallistujiin. Tuolloin hän putosi kisan keskivaiheilla eli jaksossa 8. Tällä kertaa hän toivoo löytävänsä farmilta sopivan ”mummon kokoisen” paikan. 

X