Viihde

Äänestä Suomen ruminta kahvikuppia! Nämä 8 kuppia ovat rumuudessaan jo upeita – ”Eihän siitä kehtaa edes juoda”

Annan someyleisö jakoi kuvia rumimmista kahvikupeistaan. Katso kuvat kahdeksasta mielenkiintoisesta kupista.

Teksti:
Johanna Jantunen
Kuvat:
iStock ja Annan lukijat

Annan someyleisö jakoi kuvia rumimmista kahvikupeistaan. Katso kuvat kahdeksasta mielenkiintoisesta kupista.

Vuosien saatossa astiakaappiin saattaa päätyä jos jonkinlaisia kahvikuppeja ja -mukeja. Kysyimme Annan Facebook-seuraajilta, mikä on rumin kahvikuppi, jonka he omistavat. Kommenttiketjuun kertyi lukuisia kuvia kahvikupeista, joista osa oli kamaluudessaan suorastaan upeita.

Löytyykö Suomen rumin kahvikuppi näiden kuppien joukosta? Mikä on suosikkisi? Äänestä jutun lopussa!

1. Ilmeikäs nainen -kahvimuki

”Sain kupin rakkaalta ystävältäni syntymäpäivälahjaksi viitisen vuotta sitten. Ystäväni mukaan se näytti minulta, mutta ei rumalla tavalla vaan hullulla ilmeellä. Kupin suuhun saa laitettua vaikka keksin kahvin kaveriksi.”

Nadia

2. Valkoinen peikkomuki

Onko tässä Suomen rumin kahvikuppi?

”Kahvikuppi päätyi meille Värtön kierrätyskeskuksesta, jossa kiertelimme mieheni, äitini ja siskoni kanssa. Mieheni hoksasi tämän kupin. Sanoin heti, että ei sitä. Äitini yllytti miestäni kiellosta huolimatta, ja mies sitten osti kupin. Nykyään se on tuolla kaapin perukoilla, kun eihän siitä kehtaa edes juoda. Mieheni kyllä tykkää kupista, vaan omaa silmää se ei kyllä miellytä.”

Julia

3. Kermansaven nimimuki

”Sain tämän Kerman Saven Minna-mukin äidiltäni -90 luvulla lahjaksi. Minulla on näitä toinenkin. Sen sain työkaverilta noin 10 vuotta sitten. Mielestäni nämä mukit ovat vähän synkän värisiä.”

Minna

Lue myös: Tunnista arvokkaat vanhat maljakot – löytyykö kotoasi aarre?

4. Kahvikuppi humoristisella tekstillä

”Kahvikuppi on ollut minulla reilu 3 vuotta. Löysin sen satakuntalaisesta pikkuliikkeestä. Yllätyksekseni saman valmistajan kuppeja eri tekstein löytyy myös Euran Kauttualla sijaitsevasta Ruukin Sydän -kahvilasta. Sieltä löysin tuolle mukille kaverin tekstillä ’Millai lainka’. Mikäs sen mukavampaa kuin hörppiä aamukahvia kupista, joka saa aina hymyn huulille.

Iiris

5. Pupumuki, joka on äidin inhokki ja tyttären suosikki

”Muki on tullut meille kirpparilta ehkä yli 15 vuotta sitten. Saattoi olla, että toinen tyttäristämme halusi sen. Olen halunnut heittää sen pois jo ajat sitten, mutta tytär ei ole antanut lupaa. Viime vuodet se on ollut hammasharjamukina kylppärissä, ja silmä on tottunut siihen. Onhan se omalla tavallaan söpö, mutta saan näppylöitä siitä. Ehkä omillaan asuva tytär saakin tänä jouluna ihanan yllätyksen.”

Katriina

6. Kahvikuppi omalla kahvinjuontikuvalla varustettuna

”Sain lapsiltani tämän kupin joululahjaksi, koska minullahan on jo kaikkea. No ei ollut tällaista! Kun tuosta kupista juo aamukahvit, niin muistaa, että voisihan sitä väsyneempikin olla! Lapsetkin tietävät, että ennen aamukahvia ei kannata äidille kertoa mitään tärkeää. Tässä lahjakahvikupissa yhdistyy meidän perheen keskinäinen huumori ja todellinen arki.”

Jenni

7. Pyllistävä pandakuppi

Onko tässä Suomen rumin kahvikuppi?

”Näin kupin Jyväskylässä Kirrin SPR:n kirppiksellä, näytin sitä miehelleni ja hän halusi kupin töihin järkyttämään työkavereita. Hinta oli 0,8 euroa ja kuppi näyttäisi olevan käsin koristeltu/maalattu, mutta tekijä ei ole jättänyt signeeraustaan siihen.”

Essi

8. Kauhukeramiikkaa kahvikupissa

Onko tässä Suomen rumin kahvikuppi?

”Törmäsin yhden Facebook-ryhmän kautta tähän kuppiini, joka on ollut jo vuoden suosikki kahvi-/teekupposeni. Kuppi on tilaustyönä teetetty, ja sen on tehnyt keramiikkataiteilija Ottilia Roos. Olen hieman omituisia asioita ja esineitä keräilevä sisustaja.”

LM

Huom! Äänestys näkyy yllä evästeet hyväksyneille.

Millainen on rumin kahvikuppi? Myös tällaisia rumia kuppeja ihmisiltä löytyi

Annan Facebook-seuraajien mielestä rumia kahvikuppeja ovat myös:

  • Kirosanoilla varustetut mukit.
  • Karhukoiramuki – ”Mukissa oleva koiran kuva on kuin koirakirjasta repäisty ja läntätty siihen mukiin.”
  • Marimekon täysin haalistunut unikkomuki.
  • Trump for president -kuppi.
  • Putin-mukit.
  • Kuppi, jossa kulunut kuva Hörölän akoista ja teksti ”paina nyt sitä nettinappulaa”.
  • Vintage villakoiramuki –”Valkoinen muki, jossa on kuva harmaasta villakoirasta, jolla on pienet tihrusilmät ja ruskea panta kaulassa. Se näytti Pikku Kakkosen Ransun ja villakoiran sekoitukselta, ja katse tuntui olevan todella seuraava. Vaikka mukin tunki kaappiin, tuntui siltä, että katse seuraa koko ajan.”
  • Arabian Pirttikalusto – ”Sehän ei ikävä kyllä mene edes rikki.”
  • Muki, jossa on miehen sukuelin kahvana.
  • Aito Diana ja Charles -häämuki – ”Niin hirveä, että oikeastaan hieno.”
X