8.5.2012

Aasialainen kassler

Teksti: Anna.fi

Valmistusaika

yli 60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

6

Arvostelu

Ainekset

1.5 kg porsaan kassleria

keitinliemi

1 l vettä
2 dl kookoskermaa
0.5 dl osterikastiketta
0.5 dl soijakastiketta
1 dl ruskeaa ruokosokeria
50 g inkivääriä viipaloituna
1 punainen siemenineen pilkottu chili
3 murskattua valkosipulinkynttä
4 tähtianista

Lisäksi

1 dl hoisin-maustekastiketta
3 rkl hunajaa

Valmistusohje

1. Nosta liha huoneenlämpöön noin tuntia ennen keittämistä. Yhdistä keitinliemen ainekset kattilassa ja kiehauta. Lisää lihapala joukkoon ja anna lihan hautua kannen alla miedolla lämmöllä kaksi tuntia.

2. Nosta lihapala uunivuokaan. Paahda lihaa 225-asteisessa uunissa 10 minuuttia, jotta se saa vain kauniin värin.

3. Sekoita maustekastike ja hunaja ja valuta lämpimän lihan päälle. Anna vetäytyä folion alla 15 minuuttia. Viipaloi tarjolle.

Vinkki: Siivilöi keitinliemi ja jäähdytä. Voit käyttää haudutuslientä muutaman kerran keittämiseen. Säilytä liemi kylmässä tai pakasta.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *