Reseptit 11.10.2012

Greippi-mantelisalaatti

Teksti: Emma Koivunen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Ainekset

100 g salaattisekoitusta
3 verigreippiä
1 dl kokonaisia manteleita
50 g gorgonzola-juustoa
2 viipaletta tummaa limppua
50 g rusinoita

Valmistusohje

Salaatti tuo raikkautta juhlapöytään.  Kirpeän greipin, makeiden mantelien ja rusinoiden ja sinihomejuuston liitto on täydellinen.

1. Leikkaa leipä pieniksi kuutioiksi ja paahda ne kuumalla pannulla rapeiksi manteleiden kanssa.

2. Kuori greippi ja fileoi hedelmäliha lohkoiksi. Pilko homejuusto.

3. Levitä salaatti tarjoiluvadille, asettele päälle greippilohkot, juusto ja paahdetut mantelit ja leipäkuutiot. Koristele rusinoilla.

Ohje: Alex Nurmi

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi