Reseptit

Grillattua ananasta ja melonisalaattia

8.8.2015 Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Tommi Tuomi/Otavamedia

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

1 tuore ananas
150 g galiamelonia
150 g vesimelonia
kourallinen tuoretta minttua
½ sitruunan mehu
3 rkl vaahterasiirappia

Valmistusohje

Värikäs ruoka on terveellistä. Tässä annoksessa sitä väriä ainakin on!

1. Kuori ananas ja poista siitä keskusta. Leikkaa hedelmä lohkoiksi.

2. Grillaa paloihin väriä molemmin puolin, ja nosta ne vadille.

3. Kuutioi melonit ja sekoita kulhossa kuutioiden joukkoon minttu, sitruunamehu ja vaahterasiirappi.

4. Lusikoi melonisalaatti ananaspalojen päälle ja tarjoile.

Katso myös:

Ananas-retiisisalsa sopii grilliruokien kanssa, Ruoka.fi

Broileri-ananasvartaat, Ruoka.fi

Ananas-halloumivartaat, Kotiliesi.fi