Grillattua ananasta ja melonisalaattia
Värikäs ruoka on terveellistä. Tässä annoksessa sitä väriä ainakin on!
Ainekset
- 1 tuore ananas
- 150 g galiamelonia
- 150 g vesimelonia
- kourallinen tuoretta minttua
- ½ sitruunan mehu
- 3 rkl vaahterasiirappia
Valmistusohje
1. Kuori ananas ja poista siitä keskusta. Leikkaa hedelmä lohkoiksi.
2. Grillaa paloihin väriä molemmin puolin, ja nosta ne vadille.
3. Kuutioi melonit ja sekoita kulhossa kuutioiden joukkoon minttu, sitruunamehu ja vaahterasiirappi.
4. Lusikoi melonisalaatti ananaspalojen päälle ja tarjoile.
Katso myös:
Ananas-retiisisalsa sopii grilliruokien kanssa, Ruoka.fi
Broileri-ananasvartaat, Ruoka.fi
Ananas-halloumivartaat, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous