Reseptit

Grillattua ananasta ja melonisalaattia

Värikäs ruoka on terveellistä. Tässä annoksessa sitä väriä ainakin on!

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Tommi Tuomi/Otavamedia

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 tuore ananas
  • 150 g galiamelonia
  • 150 g vesimelonia
  • kourallinen tuoretta minttua
  • ½ sitruunan mehu
  • 3 rkl vaahterasiirappia

Valmistusohje

 

1. Kuori ananas ja poista siitä keskusta. Leikkaa hedelmä lohkoiksi.

2. Grillaa paloihin väriä molemmin puolin, ja nosta ne vadille.

3. Kuutioi melonit ja sekoita kulhossa kuutioiden joukkoon minttu, sitruunamehu ja vaahterasiirappi.

4. Lusikoi melonisalaatti ananaspalojen päälle ja tarjoile.

Katso myös:

Ananas-retiisisalsa sopii grilliruokien kanssa, Ruoka.fi

Broileri-ananasvartaat, Ruoka.fi

Ananas-halloumivartaat, Kotiliesi.fi

X