Kaali-fetasalaatti
Kulhollisessa kaali-fetasalaattia on C-vitamiinia neljälle hengelle koko päivän tarpeeksi.
Ainekset
- 100 g lehtikaalia
- 300 g punakaalia
- 2 appelsiinia
- 150 g fetaa
Kastike
- 2 avokadoa
- 1/2-1 sitruunan mehu
- 1/2 dl cashewpähkinöitä
- (tilkka vettä)
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
1. Poista lehtikaalista karkeat ruodit, ryöppää lehdet nopeasti kiehuvassa vedessä. Jäähdytä lehdet kylmässä vedessä ja leikkaa suikaleiksi. Ruukkulehtikaalia ei tarvitse ruotia ja ryöpätä.
2. Suikaloi punakaali. Kuori appelsiinit ja leikkaa renkaiksi. Murenna feta.
3. Tee kastike: Jauha cashewpähkinät monitoimikoneessa hienoksi. Lisää avokadot ja sitruunamehu, pyöräytä sileäksi. Ohenna kastike tarvittaessa tilkalla vettä, mausta suolalla ja pippurilla.
4. Sekoita salaattiainekset keskenään kulhossa. Sekoita kastike joukkoon tai tarjoa halutessasi erikseen.
Tankkaa vitamiineja myös näistä salaateista:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous