Kantarellihilloke
Tarjoa kanttarellihilloke esimerkiksi riistaruokien lisäkkeenä.
Ainekset
- 1 l pieniä kantarelleja
- tilkka vettä
- 1 tl suolaa
liemi:
- 1 dl vettä
- 1 dl vaaleaa balsamiviinietikkaa
- 1 dl hillosokeria
- 1 tl suolaa
- 1 kanelitanko
- 2 tähtianista
- pala tuoretta inkivääriä viipaleina tai suikaleina
Valmistusohje
1. Kuomoa sienet, vesi ja suola kattilaan. Kuumenna miedolla lämmöllä ja keitä pari minuuttia. Valuta sienet.
2. Kiehauta toisessa kattilassa kaikki liemen aineet.
3. Lisää kiehautettu liemi sienten joukkoon ja keitä pari minuuttia.
4. Jaa hilloke puhtaisiin, kuumennettuihin lasitölkkeihin. Anna jäähtyä huoneenlämmössä ja säilytä jääkaapissa. Tarjoa riista- ym. ruokien lisäkkeenä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous