
Lohicarpaccio
Lohicarpaccio tekeytyy jääkaapissa noin puolesta tunnista tuntiin ennen sen tarjoilemista. Päälle voi ripotella tilliä, basilikaa ja punasipulia.
Ainekset
- 200 g ehdottoman tuoretta lohifileetä
- 1 tl hiutalesuolaa
- mustapippuria myllystä
- 1 rkl sitruunamehua
- 2 rkl oliiviöljyä
- silputtua tilliä ja basilikaa
- kapriksia
- (pala punasipulia)
Valmistusohje
1. Nypi lohesta tarkasti pois ruodot. Leikkaa fileepala vinottain mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Sipaise ruokalautaset öljyllä ja levitä kalaviipaleet lautasille. Mausta lohi sormisuolalla ja pyöräytä päälle mustapippuria myllystä. Sekoita sitruunamehu ja öljy keskenään ja valuta seos kalaviipaleille. Anna carpaccion maustua jääkaapissa 30–60 minuuttia.
2. Silppua maustuneen lohen päälle tilliä ja basilikaa ja koristele kapriksilla. Halutessasi voit lisätä kalan pinnalle myös suikaloitua tai silputtua punasipulia.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous