Luumu-vadelmahillo
Rommilla silattu luumu-vadelmahillo on täydellinen jälkiruokahillo marenkien tai jäätelön kera. Nappaa tästä talteen Teresa Välimäen hilloresepti.
Ainekset
- 1 kg luumuja
- 250 g vadelmia
- 1 dl tummaa rommia
- 1 vaniljatanko
- 600 g hillosokeria
Valmistusohje
1,5–2 l hilloa
1. Pese luumut ja poista kivet. Leikkaa lohkoiksi. Puhdista vadelmat.
2. Mittaa kattilaan luumut, vadelmat ja rommi sekä halkaistu vaniljatanko. Kuumenna höyryäväksi ja lisää hillosokeri.
3. Keitä noin 20 minuuttia hiljaa poreillen ja välillä varovasti sekoitellen. Lusikoi hillon pinnalle mahdollisesti syntyvä vaahto pois kattilasta.
4. Purkita kuuma hillo desinfioituihin purkkeihin ja säilytä viileässä.
Lisää parhaita hilloja:
Kotiliesi.fi: Suklainen vadelmahillo
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous