
Parsakaalibroilerisalaatti
Parsakaali-broilerisalaatti saa makua paprikasta ja mukavaa purutuntumaa ja ruokaisuutta paahdetuista siemenistä
Ainekset
Parsakaali-broilerisalaatti
- 700 g parsakaalia
- 2 rkl öljyä
- 1 rkl hunajaa
- 1 rkl balsamietikkaa
- 1 rkl soijakastiketta
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- 0.5 tl savustettua paprikajauhetta
- 2 rkl hienonnettua tuoretta basilikaa (tai 1 tl kuivattua)
- 1 punainen paprika ohuina suikaleina
- 3 rkl paahdettuja pinjan- tai auringonkukansiemeniä
- 2 tl oliiviöljyä
- suolaa
- mustapippuria
Lisäksi:
- 400 g broilerin rintafileetä (350 -400 g)
- 2 tl oliiviöljyä
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
Parsakaali-broilerisalaatti saa lisämakua paprikasta ja paahdetuista pinjansiemenistä.
1. Paloittele parsakaali nupuiksi, paloittele myös varsiosat. Keitä parsakaalia suolalla maustetussa vedessä noin kolme minuuttia. Valuta lävikössä.
2. Sekoita kulhossa oliiviöljy, hunaja, balsamietikka, soija ja mausteet. Kääntele joukkoon valutettu parsakaali ja paprikasuikaleet. Anna maustua.
3. Sipaise broilerin rintafileiden pintaan öljy ja mausta ne suolalla ja mustapippurilla. Paista fileet kypsiksi paistinpannulla tai uunissa. Leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.
4. Kääntele broileriviipaleet salaatin joukkoon.
5. Viimeistele parsakaali-boilerisalaatti paahdetuilla siemenillä.
Katso myös: Broilerinfileet uunissa
Katso myös Kotiliesi.fi: Broilerisalaatti keitetystä broilerista
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous