Lammastournedosit
Reseptit

Ranskalaiset herneet

Ranskalaiset herneet maistuvat ilmakuivattuun kinkkuun kääräistyjen lampaanfileepalojen ja makean balsamicokastikkeen kanssa.
Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 sipuli
  • 1 rkl voita
  • 1 pussi pakasteherneitä
  • suolaa, valkopippuria
  • ripaus kuivattua rakuunaa

Valmistusohje

1. Silppua sipuli ja hauduta pehmeäksi voissa.

2. Lisää herneet, suola ja tilkka vettä tai valkoviiniä. Kuumenna.

3. Mausta pippurilla rakuunalla. Tarjoa ilmakuivattuun kinkkuun kääräistyjen lampaanfileepalojen kanssa.

Herkkuja herneistä:

Teresan tuorehernekeitto

Tuorehernekeitto

825245-siikasalaatti.jpg

Siikasalaatti ja hernekastiketta

188063-kevyet_juurekset.jpg

Höyrytetyt kasvikset hernepeston kera

Kotiliesi.fi: Keväinen hernerisotto

X