Reseptit

Rieskarullat kylmäsavulohitäytteellä

Rieskarullat kylmäsavulohitäytteellä saavat lisä­makua pipar­juuresta sekä parmesaanijuustoraasteesta. Pakkaa evääksi tai nauti välipalana.
Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Pekka Nieminen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Rieskarullat kylmäsavulohitäytteellä:

  • 100 g piparjuurituorejuustoa (esim. Cantadou)
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 4 isoa ohutta rieskaa tai tortillaa
  • 1 kerä rapeaa salaattia
  • 300 g kylmäsavulohta viipaleina
  • 1 nippu tuoretta tilliä
  • 30 g parmesaanijuustoa karkeana raasteena

Valmistusohje

1. Sekoita sitruunamehu tuorejuuston joukkoon.

2. Voitele tortillat tai rieskat tuorejuustolla.

3. Levitä päälle salaatinlehdet ja kylmäsavulohiviipaleet. Lisää reilusti tilliä ja ripottele pinnalle vielä parmesaaniraaste.

4. Kääri tortillat tiukoiksi rulliksi ja leikkaa ne kahtia.

5. Pakkaa eväslaatikkoon tai kääri leivinpaperiin.

Katso myös: Rieskarullat savuporotäytteellä

Kotiliesi.fi: Poro-rieskarullat

X