
Rieskarullat kylmäsavulohitäytteellä
Rieskarullat kylmäsavulohitäytteellä saavat lisämakua piparjuuresta sekä parmesaanijuustoraasteesta. Pakkaa evääksi tai nauti välipalana.
Ainekset
Rieskarullat kylmäsavulohitäytteellä:
- 100 g piparjuurituorejuustoa (esim. Cantadou)
- 2 rkl sitruunamehua
- 4 isoa ohutta rieskaa tai tortillaa
- 1 kerä rapeaa salaattia
- 300 g kylmäsavulohta viipaleina
- 1 nippu tuoretta tilliä
- 30 g parmesaanijuustoa karkeana raasteena
Valmistusohje
Rieskarullat kylmäsavulohitäytteellä tehdään helposti näin:
1. Sekoita sitruunamehu tuorejuuston joukkoon.
2. Voitele tortillat tai rieskat tuorejuustolla.
3. Levitä päälle salaatinlehdet ja kylmäsavulohiviipaleet. Lisää reilusti tilliä ja ripottele pinnalle vielä parmesaaniraaste.
4. Kääri tortillat tiukoiksi rulliksi ja leikkaa ne kahtia.
5. Pakkaa kylmäsavulohitäytteiset rieskarullat eväslaatikkoon tai kääri leivinpaperiin.
Katso myös: Rieskarullat savuporotäytteellä
Kotiliesi.fi: Poro-rieskarullat
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous