Rucola-viinirypälesalaatti
Avokado-vuohenjuustokastike kruunaa rucola-viinirypälesalaatin.
Ainekset
- 1 punasipuli
- 3 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl valkoviinietikkaa
- ripaus suolaa ja sokeria
- mustapippuria
- 2 ruukkua rucolaa
- 300 g tummia viinirypäleitä
- 70 g saksanpähkinöitä
Kastike
- 1 avokado
- 100 g vuohenjuustoa
- 1 dl tuoretta korianteria ja minttua
- 1 sitruunan mehu
- ripaus suolaa
- 2 tl hunajaa
Valmistusohje
1. Suikaloi punasipuli ja sekoita joukkoon öljy, etikka, suola ja sokeri sekä mustapippuri. Jätä tekeytymään.
2. Revi rucola, puolita viinirypäleet ja rouhi saksanpähkinöitä hieman. Lado ainekset salaattivadille kerroksittain. Lisää pinnalle marinoitunut punasipuli.
3. Halkaise avokado ja poista kivi. Soseuta hedelmäliha haarukalla ja sekoita joukkoon vuohenjuusto, yrtit, sitruunamehu, suola ja hunaja.
4. Lusikoi kastiketta salaatille ja tarjoile.
Katso myös:
Raikas vuohenjuustosalaatti, Ruoka.fi
Taiteilijan salaatti – saksanpähkinää ja sinihomejuustoa, Ruoka.fi
Vuohenjuusto-hernesalaatti, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous