Reseptit

Seesamikukkakaali

10.8.2015 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jukka Pakarinen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

5 dl kukkakaalin paloja
1 rkl seesamiöljyä
1 tl hunajaa
tilkka sitruunamehua
suolaa
pippuria
2 rkl seesaminsiemeniä

Valmistusohje

Trendikäs kukkakaali saa tässä reseptissä makunsa seesaminsiemenistä. Maun pyöristää tilkka hunajaa.

1. Paista kukkakaali puolikypsäksi öljyssä.

2. Lisää hunaja. Kuumenna hetki.

3. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. Ripottele päälle seesaminsiemenet.

Katso myös:

Sienillä gratinoitua kukkakaalia

Peruna-kukkakaalicurry

Kukkakaali-kantarellikeitto

Kotiliesi.fi: Kukkakaalimuusi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *