Sesongin salaatti syntyy omenoista ja karhunvatukoista
Ainekset
- 2 pientä kotimaista omenaa
- voita
- 1 kerä lehtisalaattia
- 1 dl karhunvatukoita
- 1 dl punaherukoita
Kastike
- 1 dl paksua vadelmaviinietikkaa (esim A L´Olivier)
- 1 rkl oliiviöljyä
Valmistusohje
Sesongin salaatin voit tarjota pääruoan jälkeen esimerkiksi sinihomejuuston kanssa.
1. Leikkaa omenat kuorineen viipaleiksi. Paista viipaleita hetki voissa.
2. Revi salaatti kulhoon. Lisää marjat ja omenat. Valuta päälle kastiketta.
3. Tarjoa esimerkiksi sinihomejuuston kanssa. Rouhi päälle mustapippuria.
Katso myös:
Kylmäsavuporo-omenasalaatti ja puolukkamajoneesia, Ruoka.fi
Rapea salaatti, Ruoka.fi
Cobbin salaatti, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous