29.4.2012

Uuniperunat ja tonnikalatäyte

Teksti: Anna.fi

Valmistusaika

yli 60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Ainekset

1-2 jauhoista perunaa/ruokailija

Tonnikalatäyte

2 prk (á 140-150 g) tonnikalaa vedessä
½ punasipuli
1 valkosipulin kynsi
2 dl (1prk) kevytkermaviiliä (vähälaktoosinen, rasvaa max 7%)
0.5 dl majoneesia
1 rkl sitruunanmehua
0.5 tl chilitahnaa
0.5 tl sokeria
2 rkl tilliä
ripaus (1/10 tl eli 1/2 maustemitta) suolaa
0.5 tl pippuria

Valmistusohje

1. Pese perunat ja pistele niihin haarukalla muutamia reikiä. Kääri perunat alumiinifolioon ja paista noin 1 tunti 200 asteessa

2. Tee paistoaikana täyte. Valuta neste tonnikalapurkista ja kaada kala kulhoon. Pilko sipulit. Sekoita kaikki aineet ja anna maustua jääkaapissa.

Vinkki: Jos teet useampia täytteitä, voit puolittaa annosmäärät.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi