Sadonkorjuujuhlat alkakoot: Herkullinen menu syksyn juhliin
Kun juurekset on nostettu maasta, kasvihuoneen viimeisetkin tomaatit ovat kypsiä ja metsästä löytyy korillinen suppilovahveroita, on aika järjestää ruokajuhlat.
Alkupalatarjottimella on jääkellarinlohta, metsäsienisalaattia ja marinoitua fenkolia suupalan kokoisina annoksina.
Metsän, kasvihuoneen ja juuresmaan antimista syntyy kaunis ja herkullinen alkuruoka-annos. Lisänä on lämmintä vuohenjuustokastiketta.
Lammaslihapullien lisukkeena on paistettuja ruusukaaleja ja punajuuri-perunakiusausta.
Juustojen seuraksi sopii madeiralla tai portviinillä maustettu luumuhillo.
Juhlan kruunaa herkullinen kinuski-juustokakku, joka myös näyttää hyvältä.
Sadonkorjuujuhlien menu
Katso myös:
Kattausideoita syksyn juhliin, Ruoka.fi
Nyt nautitaan kotimaisista omenoista – poimi parhaat vinkit!, Ruoka.fi
Kotiliesi.fi: Sadonkorjuujuhlat puutarhassa
Toimittaja: Taina Salovaara
Kuvat: Jukka Pakarinen/Otavamedia
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous